Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szomszéd bácsi dinnyét árul...

A szomszéd bácsi dinnyét árul a háza előtt. Azt mondja, hogy saját termés, de én tudom hogy nem. Egy APEH ellenőr kérheti-e tőle, hogy mutassa meg a dinnyeföldjét?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem a saját terményét árulja, kereskedői tevékenységnek minősül. még a saját háza előtt is. Más adózási szabályok vonatkoznak rá, mintha "csak" őstermelő. Nem tudom mennyire veszik ezt szigorúan odabent az APEH-nál, de tapasztalatom szerint mindig a "kicsik" járnak rosszul.
2011. júl. 5. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nem értem miert zavar ennyire!!legyen az ö gondja,ki mikor megy ellenörizni,es nézd az is végig,lécci ird le mi történt,én biztos nem nyomnák fel senkit,hacsak nem haragos szomszédom!
2011. júl. 9. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. Na, végre ilyet is kaptam! A lepontozgatók mentségére legyen mondva, hogy "kitűnő" humorérzékük lehet. :D
2011. júl. 10. 12:05
 14/14 Bajer ***** válasza:
Csak tudjon nyugtát adni és akkor nem bírságol a NAV. Mindegy honnan van az áru. Az utcámban egy öreg néni is dinnyét árult és nem tudott adni nyugtát a NAV ellenőrnek, 100 ezer volt a bírság. Erre a néni az ellenőr lába elé dobta az egy szatyor gyógyszerét:(
2020. febr. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!