Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki lejönne a kanizsai...

Valaki lejönne a kanizsai vásárcsarnokba és venne tőlem meggyet, mert nagyon nem megy?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon ari

amúgy hogy nézel ki ,hogy talállak meg , teneked is két füled van ott oldalt a fejeden ?

:-)

2011. júl. 1. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha most nem Pesten ülnék, mennék... :)
2011. júl. 1. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon tetszik! Mármint a kérdés. Én sajna Békés megyében ülök, szóval esélytelen. Múlt héten mi is megszedtünk két tizenötliteres vödröt. Azelőtt szintén kettőt, és még mindig van a későn érőből.
2011. júl. 1. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahol van az a tóka ott kell bemenni, fekete pulcsiban vagyok és siltessapiban. :D
2011. júl. 1. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kimennék, csak Pesten vagyok, ráadásul folyamatosan esik és szélvihar van, nem nagyon vágyom rá, hogy kilépjek a lakásból. Nem lehet, hogy nálad is a rossz idő miatt nincs forgalom?
2011. júl. 1. 08:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Verőfényes napsütés, csak a szél fúj.
2011. júl. 1. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
figyike ! én most elindulok,de az egyik bokám gipszbe van,így csak lassan tok menni ,dél körül lennék ott ,és ha 200-ért adod kilóját akkor vennék 1 kilót,ha megtucc várni...
2011. júl. 1. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tom délbe még itt leszek-e, de ha lesz még akkor meggy, 250-ért kapsz. :D annál nincs olcsóbb.
2011. júl. 1. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!