Valaki le tudná irni az ovis kakaó receptjét?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 11:04
1/4 anonim válasza:
Én dolgoztam óvoda konyháján. Ízlés szerint készítettük, az élelmezésvezető által rendelt instant kakaóporral. Én mindig megkérdeztem az óvónőket, milyenre készítsem.
2/4 anonim válasza:
Kb. 2 evőkanál sima kakaóport kis lábasban elkeversz kézi habverővel csomómentesre 1 dl vízzel, és 2 evőkanál cukorral. Mikor sima, még 1 dl vizet hozzá öntessz, majd felforralod, s addig kevergeted, míg kicsit besűrűsödik, majd fél liter tejet ráöntessz, s össze forralod.
Ha nem találod elég édesnek, akkor még raksz bele cukort.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2009. márc. 24. 12:43
4/4 anonim válasza:
Ez előző hozzászóllást csak annyival egészíteném ki, hogy nem kell bele váz. Hideg tejben keverd ki sűrű masszává a kakaót és öntsd a forrni kezdő tejhez. Vigyázz kifuthat ha nem ügyelsz. Ahogy elkezd habosodni rögtön kapcsold ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!