Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megadnátok a tejberizs receptj...

Megadnátok a tejberizs receptjét? :D

Figyelt kérdés
15/l
2011. ápr. 29. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Kimérsz 1 pohár rizst, megmosod, beleöntöd egy lábasba. Felöntöd 2 pohár tejjel, tegyél bele 2 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukor is mehet bele, és elkezded főzni. Közben folyamatosan kavargatod. Ha beszívta a rizs a folyadékot, és még nem lenne elég puha, nyugodtan önthetsz még hozzá tejet. Cukrot is keverhetsz bele akár a végén is, ha édesebben szereted.
2011. ápr. 29. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
hülye kérdés...a vanillin cukor meg a vaníliás cukor ugyan az? xD
2011. ápr. 29. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
..igen..ugyanaz!:)
2011. ápr. 29. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanaz. :)
2011. ápr. 29. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
mit lehet csinálni akkor amikor túl híg? :S
2011. ápr. 29. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Főzd tovább! A tejberizs elkészítése amúgy sem 5-10 perc, én legalább fél órát szoktam főzni. Majd beszívja az összes tejet, hidd el.
2011. ápr. 29. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
hmm...de fincsi lett! xD köszi a válaszokat! <3 xD :D
2011. ápr. 29. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a vaníliás cukrot nem szoktam belefőzni. Helyette amikor készen van és tányérra rakom, akkor szórom meg a tetejét síma cukorral + kakaóval. A kettő együtt a forró tejberizs tetején összeolvad mint a csoki!
2011. ápr. 29. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!