Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez meg mitől? :O Mi van velem?

Ez meg mitől? :O Mi van velem?

Figyelt kérdés
Az egy dolog,hogy eddig rendszerteenül ettem,össze-vissza cukor,csoki,chips,egyéb hízlaló szarok. Most lassna egy hete próbálok ezekből minél kevesebbet enni+ fogyni,mert az is a célom. Viszont ma éhesnek éreztem magam,de nagyon. Hiába ettem, nem amardt abba eza hiány érzet,vmi mű kajára vágytam iylenre,h chips pl. vagy pizza. csak akkor maardt abab ez az érzés,amikor megettem egy ilyen műszar zacskós bögrés levest,mi lehet velem?:( Ennyire rászoktam volna a hülyeségekre?
2011. jún. 18. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak rossz szokás(táplálkozási erről minél hamarabb érdemes lemondani úgyhogy hajrá. Egyébként lehet hogy kívánod mert megszoktad de ez abbamarad majd.
2011. jún. 18. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az ízfokozók fizikai függőséget okoznak.

Viszont hamar ürülnek, ha egy hétig kibírod, utána már nem fogod kívánni

2011. jún. 18. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaja,semmi komoly, az elhatározás már megvan,most már csak ki kell mellette állni.Menni fog!
2011. jún. 19. 00:13
 4/8 anonim válasza:
hajrá szurkolok,én is átéltem ugyanezt .
2011. jún. 19. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Kistányérra szeletelj fel cikkekre egy-két paradicsomot, rakd körbe szeletelt (magyar) uborkával, kicsit pörgesd meg sóval, amikor rádjön a nasizás, ezekből csipegess.

Másik: almát, körtét cikkezel fel.

A lényeg, hogy olyasmit készíts elő, ami nem hízlaló és a tányéron szemre szép, kívánatos legyen!!

2011. jún. 19. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Amiket felsorolsz,azokban zsír és só van,ezek hiányozhatnak. A zsírtól ne félj,egyél diót,mandulát,tökmagot,de túl sokat ne,és akkor az a kis só sem árt,ami esetleg rajta van. Mértékletesen az állati zsíroktól sem lesz bajod,de inkább baromfizsírt,mint sertést.És inkább húst vagy tojást süss benne,ne krumplit!A só is csak akkor árt,ha magas a vérnyomásod,vagy ha nagyon bevizesedsz tőle. De nem lehet minden nap egyformán enni. Egyik nap picit több sikeredik,akkor másnap egyél picit kevesebbet. És próbáld te elkészíteni az ételeket,minél kevesebb kész bolti étel legyen benne,mert azok még sok egyéb vackot tartalmaznak.És ha nagyon sóvárogsz,hetente vagy kéthetente,ahogy bírod,megengedhetsz magadnak kb 10 dkg nasit,mert az nem borítja fel a heti kalóriabevitelt,kb 500 kcal plusz átlagban,de elejét veheted egy zabálási rohamnak.
2011. jún. 19. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogy az olajos magvakat,dióféléket én nem a nasik közé sorolom,leginkább a sótlan változatokat eszem,és valahogy beillesztem az étkezésekbe,mert nagyon egészségesek.Salátába is lehet szórni egy keveset,vagy étkezés végén elrágcsálni egy kis marékkal,ha amúgy nagyon zsírszegény volt az étel. De nem minden nap,nem minden étkezésnél,de időnként igénylem,és kielégítő ételféle. De a földimogyorót nem ajánlom,az összes többit igen.
2011. jún. 19. 12:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. jún. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!