Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a legegyszerûbb...

Mi a legegyszerûbb édesség amit szeretsz? Mit csinàljak hirtelen? Nagyon kell valami édesség!

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs otthon pudingpor, akkor csináld így:

0,5 l tej

3-4 ek liszt

3 ek cukor

1 cs van.cukor

2 ek kakaópor

1 csipet só

Ez a legegyszerűbb haázi puding alapja. Csak össze kell őket keverni, és felfőzni. Ha nagyon sűrűsödne keverj hozzá meg egy kis tejet főzés közben.

2011. jún. 9. 14:46
 12/18 anonim válasza:

3 perces bögrés süti az a tuti! tényleg 3 perc alatt szupergyorsan készen van, és mikróban elkészíthető.

Hozzávalók az alaprecepthez:

4 csapott ek finom liszt (tönkölybúza is lehet), 2-3 csapott ek cukor, vagy gyümölcscukor, 1 késhegynyi sütőpor vagy szódabikarbóna, 2 ek főző kakaópor, 1 tojás, 2 ek olaj (pl. dióolaj), 2 ek tej

ezeket összeállítod egy nagyobb bögrében, és mehet is be a mikróba 3 percre! utána mikor leáll, várj egy kicsit, hogy ne essen össze a süti! ;)

2011. jún. 13. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Babapiskótás puding.Puding és babapislóta rétegezve,nagyon gyorsan készen van,mi a hétvégén meg sem vártuk a férjemmel,hogy teljesen kihűljön. :)
2011. jún. 14. 06:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsò, leìrnàd a receptet légyszi? Van itthon babapiskòta, a puddingot pedig az itteni egyik vàlaszolò kommentje alapjàn hàzilag csinàlom, isteni, de hogy lesz a kettôbôl egy végeredmény? Elôre is kôszi!
2011. jún. 14. 11:32
 15/18 anonim válasza:

hát nem tudom. a mikrós sütin elgondolkodnék.

ezt a neten olvastam :

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

szóval emiatt én nem is készítek benne semmit.

2011. jún. 14. 16:15
 16/18 A kérdező kommentje:

én egyszer pròbàltam ki, màr vagy egy hònapja, de soha tôbbet kôszônôm a mikròs sûtit nem nekem talàltàk ki... Lehetett érezni rajta, hogy nem az igazi, olyan érzésem volt mintha szivacsot nyammognék, mondanom se kell, hogy az az egy bôgre nem fogyott el, kuka lett a 80szàzaléka... Mindegy!

Remélem nincsenek sokan akik szeretik, bàr mindenkinek magànûgye, mielôtt kitôr a mikrosûti-hàborù pro és kontra tàbor kôzt!! :)

2011. jún. 14. 16:59
 17/18 anonim válasza:
olvassz fel egy tábla tejcsokit, forgass bele banánt vagy almát, rakd be a fagyasztóba és 10 perc múlva már eheted is:)
2011. jún. 15. 14:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Babapiskótás puding:Főzöl bármilyen pudingot(én csokisat szoktam)és egy jénai aljába kanalazol belőle,majd babapiskótát rakosgatsz rá(én el szoktam törögetni kisebb darabokra),azután beteríted pudinggal és igy tovább rétegezed,a teteje puding legyen.Ja,persze még forrón,igy könnyebben megpuhul a piskóta.Egy liter tejből szoktam,ez is gyorsan elfogy.:))
2011. jún. 18. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!