Miért kerül többe 1 kg héjas, pörkölt földimogyoró (kb.1100-1300 Ft) mint a pucolt, sózott mogyoró (kb 600-800 Ft)?
magyar mogyoró???meg lennék lepve,néhány kiló lehet az egész éves termésünk.
A héjas mogyoró is pörkölt,különben ehetetlen lenne.Törökországból,és észak afrikából jön többnyire.A nagyobb árrés miatt látod nagyobbnak az árát,a nagybani piacon az ötkilós török héjas mogyoró kb.3000 forintba kerül.
Mert nagyobbnak hat így drágábban adják.
Én szemétnek tartom, és meg sem eszem, főleg amióta voltam pörkölőüzemben és láttam hogy mi megy.
Nameg akinek volt már székrekedése földimogyorótól, és tojt már "szilánkosat" az többé nem eszik meg ilyen szemetet..
"Én szemétnek tartom, és meg sem eszem, főleg amióta voltam pörkölőüzemben és láttam hogy mi megy. "
Jobb ha nem mész:-tejüzembe
-húsüzembe
-éttermi konyhára
-pékségbe(sütő részleg)
-cukrászdába(szintén)
mert éhen fogsz halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!