Olcsó, jó szénsav mentes ásványvíz?
Fiamnak szentkirályit veszünk, de az picit drága....eddig a pennyből vettük a mizseit, de az megszűnt, de az jó volt!kb 260 ft volt egy 6os rekesz.
Tudtok valamilyet ajánlani?Ami jó és olcsó?Innék én csap vizet is, csak mifelénk nem ritkán sárga, zavaros a víz...
vagy forraljak csap vizet és hűtsem le?De attól a nitrit-nitrát tartalma megmarad nem?
köszi, a pennys kékforrás mentes vize kicsit bubis, azt nem szeretem, ahogy írtam, de a többit kipróbálom:)
Amúgy mi az, hogy ugyan abból a csapból engedik?:)a szentkirályi csak jobban tisztított nem?Különben nem lenne adható babáknak, nem?:)
Off:ÉN meg régebben szentkirályit éreztem picit bubisnak, és nemis veszek azóta :( nekem gyomrom nem bírja.
Másik, egyes váalszolóknak, nem ugyanaz a csap. Én simán érzek pl . különbséget az eges vizek izei között. PL tudtam h naturqaua vagy nestlé aquarel, azokat iszom leggyakrabban...
köszi, kipróbáljuk az emesét is.
Amúgy ezeknek az aldis, lidls olcsóbb vizeknek nincs enyén bubi ízük?Teljesen "simák"?
én a teszkósat szeretem. nincs kellemetlen mellékíze.
a balfi és a theodora pl ilyen szempontból egy kalap híg fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!