Olcsó, jó szénsav mentes ásványvíz?
Fiamnak szentkirályit veszünk, de az picit drága....eddig a pennyből vettük a mizseit, de az megszűnt, de az jó volt!kb 260 ft volt egy 6os rekesz.
Tudtok valamilyet ajánlani?Ami jó és olcsó?Innék én csap vizet is, csak mifelénk nem ritkán sárga, zavaros a víz...
vagy forraljak csap vizet és hűtsem le?De attól a nitrit-nitrát tartalma megmarad nem?
Aldi van felétek? Ott kb. 42 Ft a 1,5 literes mentes/szénsavas víz. Van 2 l-es is, azt hiszem az is 50 Ft alatt van. Szerintem finom, mert nincs íze.
Aquitas Mizse a neve.
köszi, van nem messze, kipróbáljuk!:)
azért várok még válaszokat:)
Az összes üzletnek van olcsón "saját márkás" vize. Spár, Auchan, Aldi, Lidl, Tesco, Cora, kb olyan árban, mint a Pennys, sőt, egy része azt hiszem ugyanonnan is származik.
Vagy vegyetek ilyen víztisztítós kancsót, bár szerintem csak parasztvakítás, én semmi különbséget nem éreztem, ugyanolyan pocsék volt autána is a víz, de nagyon sokan erre esküsznek. :D A sárgaságot meg általában vas okozza, azt nem tudod kiforralni. :D
Penny-nek van még a Kékforrás nevezetű ásványvize.
1,5 L 45 HUF/db, 2 L 55 HU/db, de most a 2 L 45 HUF/db akcióban.
DE nézz utána a honlapukon, hogy az meddig tart még, ha tart.
Szerintem jó ásványvíz, én azt iszom jó ideje (terhesség alatt), és semmi bajom nincs tőle.
Teszkó gazdaságos 49Ft másfél liter
Mizse (Ósán) 45Ft másfél liter
Lidli gazdaságos 45Ft másfél liter
Teljesen szarügy, ugyanabból a mosogatócsapból engedik őket, mint a szentkirályit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!