Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik hűtőtáska a jobb?

Melyik hűtőtáska a jobb?

Figyelt kérdés
a sima vékony vásznas,vagy a nagyobb műanyag?Vásznasat vettem,de most így utólag elbizonytalanodtam,hogy mennyi ideig hűthet?vajon jól döntöttem?
2011. jún. 5. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem műanyag van, mert abban jobban bíztam, mint a vékony vásznasba, bár biztos az is jó, de ha hosszabb időre akarsz valamit hűtőtáskában hűteni, inkább a műanyagot ajánlanám.
2011. jún. 5. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:

végül is a helytakarékosság miatt vettem,és nem használnám egy teljes napig,inkább olyan 8-10órát max.a műanyagot túl nagynak találtam.

csak annyi ideig is hűthet-e rendesen?

2011. jún. 5. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

ha a vászontáskád legalább 2-3 cm-es szivacs oldalú, és jól zaródó, 2-3 kisebb akkuval bőven kibír 10 órát. a merevfalú műa. hűtőbox tényleg nagy heyet foglal el, és kevesebbet lehet bele pakolni.

olyan érdekes, hogy a férjem, éppen most újítja fel a régi "retro" banános-gyömölcsös mintás hűtőtáskánkat, mert annál jobb azóta sem volt.nem vissszük ki sehova, de a kocsi hátuljában, két jégakkuval elfér, és bevásárláskor nem gond a húst, felvágottat, tejterméket

belepakolni.ilyen nagy melegekben nagyon jó szolgálatot tesz.

Sőt, amikor reggel pecázni megy, ebben viszi a hidegkaját és az üdítőt.

szóval, ha szivacsos a vászon, akkor bírni fogja.

üdv.

2011. jún. 5. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
nem ilyen sima szivacsos,hanem olyan a belseje mint az alufólia(nem tudom a nevét)
2011. jún. 7. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
elvileg a fólia viszaveri a hőt, lehet, hogy mégiscsak jó lesz az a tatyó:))
2011. jún. 7. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is az a régi banános van, de a jégaksi helyett mindig dobozos üdítőt fagyasztok le és ezt használom.
2011. jún. 7. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha "alufóliás", akkor jó lesz, pláne, ha dobsz bele jégakkut is.
2011. jún. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!