Miért olyan drága a redbull?
de akkor valaki még is megveszi... de csak a márkáért? azzal meg mit érnek?
esetleg nincs jobb hatása? nem pörget fel jobban mint egy olcsóbb?
tudom hogy híres...
de akkor azért nem fogom megvenni hogy ne aludjak el töri órán mert a redbull árából már tudok venni vagy hármat
há vazze ezen gondolkodni? szerinetd mié? há mer szárnyakat ad vazze xĐĐ
há nem? xĐ
am márka+fejleszt minden fontosat :D
A redbull semmivel nem különb mint egy burn/monster/hell. Nyilván az olcsó 100forintos társaiknál valamivel jobb minőséget képviselnek összetevőket illetően, de szerintem ez sem szignifikáns hatására/egészségre nézve. Koffein van bennük és cső.
Sajna a csipsztörvény óta, már nem raknak taurint az italokba, hogy olcsóbban tudják értékesíteni.
A vicc az, hogy a legnagyobb energiaital világmárka is beállt a sorba és változtatott a receptúrán.
Talán a hellnél próbálkoztak azzal, hogy meghagyták a taurint benne, dehát nem jött be.
Én amúgy mindig redbullt veszek, a brand és a presztízs miatt. Nem engedhetem meg magamnak, hogy olcsó utánzatokkal mutatkozzak más emberek előtt. Hidd el megéri emiatt +50/+100 ft -ot rászánni. Máshonnan, visszajön majd az a pénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!