Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a gulyáslevest?

Szeretitek a gulyáslevest?

Figyelt kérdés
Már rég óta keresek választ erre a kérdésre lécci segítsetek.
2011. jún. 2. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ma 22:27

wtf??

2011. jún. 2. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:

kíváncsi lettem volna mennyire sikerül eltalálnom a nemedet, korodat az adott válaszból "kevésbé zsíros gulyásleves szárnyasból" :D

mert nem volt semmi! :))

2011. jún. 2. 22:58
 13/20 anonim válasza:

En es a csaladom is nagyon szeretjuk.

En nem csimbokos hubol fozom es nem is zsirosan, mert azt nagyon nem szretem.Enyhen csiposen viszont sotlanul szeretem igazan friss ropogos kenyerrel :)

2011. jún. 2. 23:01
 14/20 anonim ***** válasza:

.Aczél.:

29/N, rézlángzöld, fekete és ibolyaszín, de hogy ez hogy jön a zsírszegény csirkegulyáshoz... :D

2011. jún. 3. 00:01
 15/20 anonim ***** válasza:

köszi a választ, cserébe:

a szín természetesen sehogy..

jöttek a válaszok a jó emberes gulyáslevesre, és egyszer csak itt van egy zsírszegény változat :D nagyon nagy volt!

gondoltam írt egy csomó férfi, és egyszercsak benézett egy hölgy ide :D (csak korábban nem akartam írni a tippem, mert lehettél volna egy egészségesen táplálkozó férfi is) de így is poénos szerintem :)

2011. jún. 3. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:

En szeretem, sot a koromporkoltet is pl, pedig lany vagyok, na erre varj gombot :)

Bar meg nem volt olyan, hogy azt mondtam magamban, hogy "huuu de ennek egy kis gulyaslevest". Nalunk a marhahusleves a nyero, a finom veloscsonttal, a velot meg piritossal esszuk, sozva, borsozva.

2011. jún. 3. 01:00
 17/20 doboszoli ***** válasza:

Egy tisztességes, marhalábszárból, nyakból , sok zöldséggel, újkrumplival "lefojtott" vérvörös, kissé csípős gulyásleves, foszlós friss kenyérrel, némi rizlinggel, számomra "full" kategória.

Nem kell azt agyonzsírozni, paprikázni, egy evőkanál zsíron meg lehet főzni egy fazékkal. Marhánál -szerintem- a kömény is kötelező.

2011. jún. 3. 05:51
 18/20 anonim ***** válasza:
húúú.. kezd nyálcsorgós lenni a téma :D
2011. jún. 3. 09:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, akár sima, akár hamis, akár bab, vgay lencsegulyás.

Mindet imádom!

2011. jún. 3. 10:46
 20/20 anonim ***** válasza:

ma 00:24

én 19/L vagyok, és alapvetően lányos, ennek ellenére gasztronómiában főleg a pasis kajákat szeretem, meg a zöldségeket. Gyümölcssaláta? Gyümölcsleves? sütikécske? neeeem. De a fincsi "zsíros gulyásleves" mmmmm. Meg palócleves, töltött kápi, már leírni is jó:D

2011. jún. 3. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!