Szeretitek a gulyáslevest?
kíváncsi lettem volna mennyire sikerül eltalálnom a nemedet, korodat az adott válaszból "kevésbé zsíros gulyásleves szárnyasból" :D
mert nem volt semmi! :))
En es a csaladom is nagyon szeretjuk.
En nem csimbokos hubol fozom es nem is zsirosan, mert azt nagyon nem szretem.Enyhen csiposen viszont sotlanul szeretem igazan friss ropogos kenyerrel :)
.Aczél.:
29/N, rézlángzöld, fekete és ibolyaszín, de hogy ez hogy jön a zsírszegény csirkegulyáshoz... :D
köszi a választ, cserébe:
a szín természetesen sehogy..
jöttek a válaszok a jó emberes gulyáslevesre, és egyszer csak itt van egy zsírszegény változat :D nagyon nagy volt!
gondoltam írt egy csomó férfi, és egyszercsak benézett egy hölgy ide :D (csak korábban nem akartam írni a tippem, mert lehettél volna egy egészségesen táplálkozó férfi is) de így is poénos szerintem :)
En szeretem, sot a koromporkoltet is pl, pedig lany vagyok, na erre varj gombot :)
Bar meg nem volt olyan, hogy azt mondtam magamban, hogy "huuu de ennek egy kis gulyaslevest". Nalunk a marhahusleves a nyero, a finom veloscsonttal, a velot meg piritossal esszuk, sozva, borsozva.
Egy tisztességes, marhalábszárból, nyakból , sok zöldséggel, újkrumplival "lefojtott" vérvörös, kissé csípős gulyásleves, foszlós friss kenyérrel, némi rizlinggel, számomra "full" kategória.
Nem kell azt agyonzsírozni, paprikázni, egy evőkanál zsíron meg lehet főzni egy fazékkal. Marhánál -szerintem- a kömény is kötelező.
Igen, akár sima, akár hamis, akár bab, vgay lencsegulyás.
Mindet imádom!
ma 00:24
én 19/L vagyok, és alapvetően lányos, ennek ellenére gasztronómiában főleg a pasis kajákat szeretem, meg a zöldségeket. Gyümölcssaláta? Gyümölcsleves? sütikécske? neeeem. De a fincsi "zsíros gulyásleves" mmmmm. Meg palócleves, töltött kápi, már leírni is jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!