Mivel tartsam életben magam ma éjjelre?
A főkérdést elolvasva azt gondoltam, Hál'Istennek, valaki nem akar meghalni:)
Félre a tréfát: szerintem félóránként csukd le a szemed és memorizáld az olvasottakat. Előtte csinálj igazi zöld teát, jobban élénkít állítólag, mint a kávé. Többször mozogj egy kicsit, vagy ha van lehetőséged, fuss 10 percet.
Nekem igazi szálas zöld teám van, de nyomába nem ér a kávénak (élénkítés terén).
Ma éjjel én is virrasztani fogok, én energiaitallal tankoltam fel. vettem hármat, az csak kitart. Hasznos lehet, ha nem egyhelyben ülsz folyamatosan, hanem például átülsz az ágyra, aztán járkálva tanulsz, állva, leülsz a padlóra stb.
A szellőztetés, mozgás is jó. De azért koffein nélkül azok sem hatnak sokáig.
igaz, hogy későn, de máskorra jól jöhet
fekete kávé, gabonakávé
fűszerek, vöröshagyma, fanyar gyümölcsök-lime, citrom, narancs, zöld alma, szeder és még ezt is locsold meg citromlével
limemos, citromos, hal, citromos-ecetes salátával, savanyúval
tejbegríz citromöntettel, fahéjjal, mákkal
Jó erős fekete tea, csokoládé, kóla és a hideg zuhany akkor, amikor álmosodni kezdesz.
Üdv!
Kérdező, egyáltalán nem jó ötlet szerintem az éjszakai tanulás, mert másnapra teljesen totálkáros leszel, ha meg vizsga előtti éjszaka csinálod, akkor akár el is hasalhatsz a vizsgán, mert nem fogsz tudni teljesíteni.
Üdv: egy csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!