A kóla vagy a cigi károsabb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 14:28
1/20 anonim válasza:
Ez nem is kérdés,a cigi sokkal károsabb.
3/20 anonim válasza:
A kóla a gyomrodat marja szét, elhízol tőle, meg elrontja a fogadat, a cigitől meg tüdőrákot, vagy gégerákot kaphatsz.
Szerintem egyik se valami jó, szerintem mindkettőt messziről kerüld el.
4/20 anonim válasza:
A kóla szerintem nem okoz olyan visszafordíthatatlan károsodásokat, mint a cigi.
5/20 anonim válasza:
ma 14:37
Gyomorpanaszok, elhízás, cukorbetegség???
6/20 anonim válasza:
14:39 Egyiket sem okozza a Kóla csak szólok. Kicsit olvass utána, mi is az a cukorbetegség. Meg egyébként a kólától nem lehet elhízni, max ha mellé gyorskaját zabál stb. Én szoktam kólát inni és még így is 42 kiló vagyok, tehát tudom miről beszélek. A gyomrodban, csontodban és a fogadban tényleg kárt tesz
7/20 anonim válasza:
Persze, ha valaki víz helyett is minden nap literszámra vedeli.
8/20 anonim válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést? "Felmentés" kellene?
Mit szeretnél válaszként látni???
Az egyik károsabb,mint a másik!!
(Még pénztárcra is!:)
Azt meg el ne hidd,hogy bármelyikből a"light"-kevésbé lenne károsabb,mint "elődeik"!
Ha még rá nem szoktál,ne tedd!
9/20 anonim válasza:
jah a lightról nem is írtam, Az vagy 20X károsabb, mint a sima. Erről írtam a projektmunkám, így egy kicsit beleolvastam az irodalomba
10/20 anonim válasza:
Miért károsabb a light? Ha cola-t iszom, csak light, csak Coca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!