Kinley Gyömbér vagy Kola a egészségesebb (károsabb)?
Hy
1 hónapja nem ittam kolát. Sokkal jobban érzem magam de azért néha rajtam van hogy inni kell valami löttyőt. kinley Gyömbért szoktam inni persze modjával.
Kársoabb vagy jobb mint a kola?
kinley-től nincs hányingerem....
Csak kiváncsi vagyok.
köszi a válaszokat.
Micsoda ostobaság, hogy ne lenne káros?? Foszfosav van a kólában, ha egy pohárban benne hagysz egy szöget egy hétig, simán feloldja. Most gondold el, mit tesz ez az emberi szervezettel...
A gyömbér még úgyahogy jó lenne, de a Kinleyben nem sok van, kb. 1%, a többi cukor, színezék, tartósítószer, stb. Az édesítőszerből meg egy meghatározott mennyiségnél nem szabad többet fogyasztani, mert fejfájást, később idegkárosodást okoz.
Én maradnék az ásványvíznél, utolsó, te csak iszogasd a kóládat...
Ha félsz attól hogy ezek károsak, akkor gondolkozz el azon hogy mindenben van valami káros..és mégis megeszed-iszod...pl biztos szoktál szendvicset enni ( a szaláminak alig van köze a húshoz) :D
de mégis megesszük..:D :S
Utolsónak: vega vagyok. Hehe.
Harmadik válaszoló voltam.
a cukor is káros.az édesítőszer is.a coca colában nincs tartósítószer. a kinleyben van,ellenben finomabb
ui.:üdítőpalackozóban dolgozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!