Miért okoz hasmenést a mórabóra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:41
2/5 anonim válasza:
Mórabóra ??? LOL
ez mi ? hahah lol
3/5 anonim válasza:
megnéztem google-ban....igazán nehéz volt, megnézhettem vna talán azelőtt is, h válaszoltam,mind1.... tehát vmi kis szilvafajta, a válaszom a konkrét kérdésre pedig: sajnos nem tudom :/ bocs
LOL
4/5 anonim válasza:
Nem tudom,de valószínűleg a magas savtartalma miatt. Nagyon savanyú,és semmire nem használható. Sem lekvárt,sem szörpöt nem lehet belőle készíteni,mert hiába tettem bele sok cukrot,akkor is savanyú maradt. Nekem is volt a kertemben,és évekbe tellett,mire sikerült kiírtani.
5/5 anonim válasza:
Mifelénk ónabónának nevezik. Befőttként eltenni jó, nyersen sokat enni belőle valóban nem tanácsos, mert halaszthatatlan "ügyintézést" eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!