Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért okoz hasmenést a mórabóra?

Miért okoz hasmenést a mórabóra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Wtf is mórabóra?
2011. máj. 27. 01:04
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Mórabóra ??? LOL

ez mi ? hahah lol

2011. máj. 27. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

megnéztem google-ban....igazán nehéz volt, megnézhettem vna talán azelőtt is, h válaszoltam,mind1.... tehát vmi kis szilvafajta, a válaszom a konkrét kérdésre pedig: sajnos nem tudom :/ bocs

LOL

2011. máj. 27. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de valószínűleg a magas savtartalma miatt. Nagyon savanyú,és semmire nem használható. Sem lekvárt,sem szörpöt nem lehet belőle készíteni,mert hiába tettem bele sok cukrot,akkor is savanyú maradt. Nekem is volt a kertemben,és évekbe tellett,mire sikerült kiírtani.
2011. máj. 27. 06:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Mifelénk ónabónának nevezik. Befőttként eltenni jó, nyersen sokat enni belőle valóban nem tanácsos, mert halaszthatatlan "ügyintézést" eredményez.
2011. máj. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!