Koromporkolt recept?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 08:15
11/14 anonim válasza:
9,48-as vagyok!
Ha már a darabolásnál tartunk, az én módszerem:
A körmöt rá-állítom a húsvágó deszkára körmeivel felfelé, a nagy kenyérvágó késsel a két nagyujj között hosszában kettévágom. Majd ezeket még ketté hosszában, utána pedig keresztbe ott vágom el őket, ahol a csukló-rész van, tehát ahol az ujjperec saját magától is fordul. Így egyetlen csonkszilánkom sincs a pöriben!!!!
Ez működik az első körmöknél ragyogóan, a hátsóknál is akkor, ha az üzletben a könyök-csontot levágatom róla. Próbáljátok ki! Nekem bevált.
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a sok valaszt !! Amint latom a koromporkolt egyik kedvenc etelunk.A kovetkezo kerdesem a kocsonya lesz.
2011. máj. 26. 16:17
13/14 doboszoli válasza:
Én is imádom, állok a kérdés elébe!!
14/14 anonim válasza:
szia en deci zsiradekon 4 fej voroshagymat dinsztelek. mikor uveges a hagyma leveszem a tuzrol, ket kiskanal pirospaprikat ,egy teaskanal borsot,es negy teaskanal sot teszek bele.beleforgatom a kormot,felontom vizzel,lassu tuzon fozom.4orat szokom fozni .mikor mar majdnem kesz: kb harom oraja fol teszek bele gombat es kockara vagott krumplit . :) lehet bele vorosbort is tenni ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!