Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki akinek van küldene egy...

Valaki akinek van küldene egy listát a TESCO-s áruk kódjáról?

Figyelt kérdés
Pénztáros leszek és jó lenne a legfontosabbakat fejből tudni
2011. máj. 24. 20:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm szépen,fejből az alapokra emlékszem és ott is ez a kód :)
2011. máj. 24. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
15%
én azt nem értem minek kell ezt tudni. bemegy a vevő azt leméri. mint a matchba.
2011. máj. 24. 23:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

bocsi elírtam egyet a sajtos stangli 3.

Amúgy ügyes legyél ne hagyd hogy a vásárlók kapkodása miatt hibázz. neked nem a minél gyorsabb kiszolgálás az érdeked hanem a pontos munkavégzés.

és nem baj ha nem tudod fejből csak tudd hogy hol van a listán. ezért jó a külön lista amiben csak a nehezek vannak.

Nekem az volt a rossz hogy nem névsorba van a listán amit adtak, meg hogy ezeket a ritkaságokat alig találtam meg.

arról nem is beszélek hogy itt veszprémben olyan lista van a pénztáraknál amibe min 20 termék nincs benne!!!!Elképesztő hogy akarnak munkát végeztetni. Azt szájhagyomány útján kellett megtudnom a többi pénztárostól. Na ezeket írtam le neked ami nekem nem volt benne.

Állítólag az összes tescoban ugyan az és nem változtatják kódot csak a terméket. Pl amint mondtam fokhagymás vagy még tejfölös is :D

na jó ügyes legyél....

Amúgy képzeld most egy kicsit kedvet is kaptam a tescohoz :)

2011. máj. 25. 01:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Liza!

TE melyik tescoban méregeted a zsemlét??? Mert én még nem találkoztam olyan tescoval, ahol a pékárut címkézni kellett a vevőnek...

2011. máj. 25. 10:33
 15/22 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem megkérdezni h ha valamit mérni kell,akkor ugye előtte nem kell semmit sem beütni,csak rátenni a mérlegre és a gyorslapozóból kikeresni?

És azt ugye jól értelmeztem h ha beütök egy péksütit akkor utána a narancssárga gombot meg kell nyomni (valami stoppolás miatt ha jól értettem) ?

Azt viszont nem kérdeztem meg h ha euróval szeretne v.ki fizetni akkor hogyan tudok átváltani euróra? Fizetési lehetőségek gomb?

Remélem nem fogok annyit bénázni.. majd igyekszek gyorsan tanulni :) Kedves hozzászóló örülök h megjött a kedved :) Már megérte akkor megkérdezni.

2011. máj. 25. 19:22
 16/22 A kérdező kommentje:

És még v.mi :Van pl. répából 3 féle.Honnét tudjam h a gépen a 3 közül melyiket kell kiválasztani?

Mindig a zöldes az új/csomózott?

2011. máj. 25. 19:23
 17/22 A kérdező kommentje:
???
2011. máj. 26. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A zsömlét nem méregetem sehol sem, az darabra megy mindenhol, vagy már az is kódos a Teszjóban ? :LOL
2011. máj. 27. 20:30
 19/22 anonim ***** válasza:

szia már biztos rájöttél mindenre:D

Amúgy igen a zöldséget ráteszed a mérlegre és kikeresed.

Az almáknál ráteszed a mérlegre és beütüd hogy 28 és az almán lévő számokat és enter

A péksütiknél nálunk csak kód és Topnem kelletts emmi gomb

Euróval úgy lehet hogy fizetőeszközök gomb kikeresed hogy euro és leírod a vevőnek egy papírra hogy mennyi euró... majd beírod és kiiírja Ft ban a visszajárót.

De már biztos mindent tudsz.

2011. máj. 29. 14:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) Csak az alma előtt kell beütni a 28-at?

Áhh,nem tudok most se többet mint a múltkor,mert azóta még nem voltam,hanem sulizok egyenlőre pár napig és utána

2011. máj. 30. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!