Ha kétféle lisztből csinálok ételt/fehér-teljes kiőrlésű/akkor az egészségesebb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 19:10
1/2 anonim válasza:
igen, sokkal jobb, mint a sima fehérlisztes étel. bár a rántás/habarás nem az igazi teljes kiőrlésű liszttel, ehhez ajánlom a durumlisztet, ami ugyanolyan fehér, mint a sima búzaliszt, de az élettani hatása jobb, hasonló a teljes kiőrlésű lisztekéhez.
2/2 A kérdező kommentje:
ohh de jó ezt tudni köszönöm szépen,ez tök jó,köszi a jó tanácsot.
2011. máj. 24. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!