Mi a véleményetek az ice'n'go jégkrémről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 09:36
3/8 anonim válasza:
Mivel granulátumokban kell maradnia, ezért isssszonyúan hideg, sokkal hidegebb más fagyiknál, jégkrémeknél. Nagyon hamar annyira lefagyasztja a nyelvem, hogy nem érzem az ízét. Pedig amúgy van egy-két íz, ami fantáziadús és tetszene. De így csak egyszer vettünk, és mamáménak a felét is én ettem meg, mert nem bírta. Én csak az ízét nem éreztem. :D Ja és piszok drága...
4/8 anonim válasza:
Én is szeretem:D
Nem tudom az előző mit írt,nekem sosem volt h lefagyott a nyelvem!:)
rágógumis a kedvencem :P
5/8 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, kedvencem a dinnyés. Csak kár, hogy egy olyan kis tégelynyi olyan drága:(
6/8 anonim válasza:
Sztem nincs benne semmi hűdejó, nem rossz, 2x ettem, inkább veszek fele annyiért egy jó fagyit.
Indokulatlanul drága.
8/8 anonim válasza:
Volt szerencsém egy nyarat nekik dolgozni. Végig zabáltam az összeset :)))))))) Vaniliás volt az én kedvencem, meg a banán-split. Amúgy tényleg nagyon drága volt már akkor is (2-3 éve), gondolom azóta már többe kerül. A barátaim nálam mindig kaptak egy kis kedvezményt :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!