Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kicsit "elszíntelenedett"...

Kicsit "elszíntelenedett" medvehagyma-levelet hogyan használhatnám fel?

Figyelt kérdés
illetve fel lehet még használni? Tegnapelőtt vettem 2 kötésnyit, az egyikből tettem zöldségsalátához, a "maradékot" pedig hűvös helyen vízbetettem. Ma már "szürkések", sárgásak, szóval a fonnyadtlapi-árnyalatokat vették fel.
2011. máj. 12. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Én pogácsát sütöttem a fonnyadtabb levelekkel legutóbb, oda nem kell, hogy "ropogós" legyen a levél, úgyis belefonnyad.

Azt hittem nem szeretem a hagymás pogit, de nagyon finom volt :)

2011. máj. 12. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel megint szezon van, adok egy jótanácsot. :) Ha veszel, ne tedd vízbe, nem szereti. Tedd egyszerűen résnyire nyitott zacskóban hűtőbe, ott sokáig szép marad. Persze nem mindegy, mikor szedték... Ha Felétek van, jobban jársz, ha Te szeded. :)
2012. ápr. 1. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!