Hans Regenkurt kérdése:
Most akkor hogy is van ez a kukorica konzervvel?
Figyelt kérdés
Nos, adott egy konzerv morzsolt kukorica. Rá van írva, hogy felbontás után hűtve tárolva 1 napon belül el kell fogyasztani...Ha felbontás után hütve volt tárolva de eltelt kb 3 nap, mi lesz velem ha megeszem max befosok?2011. máj. 10. 14:54
1/10 anonim válasza:
Más bajod biztos nem lesz. 3 napot még lehet kibír. Kóstold meg, és ha nem látsz, nem érzel rajta furcsát, jó étvágyat!
2/10 anonim válasza:
Én is ettem már meg felbontás után 3 nappal és még élek. Ha nem oké valami, úgyis megérzed az ízén vagy a szagán.
3/10 anonim válasza:
Még befosni sem fogsz, nem lesz tőle semmi bajod, max öntsd le a levét és öblítsd át tiszta vízzel.
4/10 anonim válasza:
Megsavanyodik esetleg, de én ettem már olyat is, ami 1 hete fel volt bontva, semmi baja nem volt. Ha megromlott volna, akkor zavaros lenne a leve, savanyú ízű, és elkezdene mállni szét az egész. Kóstold meg, de szerintem azért a levét öntsd le és öblítsd át folyó víz alatt a kukoricát, ahogy már javasolták. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Átszűtrtem , leöblítettem vízzel és megsóztam majd benyomom mindjárt az orcámba. Szóval akiben felmerül az a gyakran ismételt kérdés, hogy meg lehet-e enni, kijelenthetjük hogy meg :,DD
2011. máj. 10. 15:11
7/10 anonim válasza:
ha nem penészes akkor nem lesz bajod :))
8/10 anonim válasza:
a férjem pecás, gyakran gafy a hűtőben felbontott kukorica konzervet.én aztán tudom, hogy milyen a buggyant kukorica:)) pár nap múlva erjedni kezd, fehér lepedék lesz rajta és nagyon büdi. ilyenkor a fejére tudnám önteni...:)
szóval másnapra még semmi baja, és ha lenne, azonnal észrevennéd.
üdv.
10/10 doboszoli válasza:
16:19-es
Ha még 2-3 deci csonti nem mászott szét a hűtőben, nem tudod mi az élmény...DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!