A pizzafutárok szoktak valamit csinálni a pizzával mielőtt kihozzák?
Figyelt kérdés
nagyon érdekel hogy ha mondjuk egy olyan vevő aki mondjuk pofátlan és állandóan apróval fizet borravaló nélkül stb, annak leköpik e a pizzáját, vagy ilyesmi. aki volt már pizzafutár kérem írja le a tapasztalatait.2011. máj. 7. 14:45
11/16 Tinker Bell válasza:
Nekem van pizzafutár ismerősöm. Illetve expizzafutár, már nem ott dolgozik.
Hallottam pár szaftos(szó szerint értsd) történetet!
Hát.... csak annyit mondok, hogy nem érdemes szórakozni velük!
:)
12/16 anonim válasza:
Egyértelműen szoktak vele csinálni ezt azt.Nem is részletezem a fantáziátokra bízom:D Tudom mert dolgoztam étteremben is.Persze nem mindegyiknek, de soknak volt "halállistája" és azokat ott szivatta ahol tudta ,plusz "extra" feltét ,késés stb ,kölcsökenyér visszajár alapon.Egy dolgot nem szabad elfelejteni ,a futár fizetése arra elég, hogy a kocsiját motorját tankolja szervizelje ezen kivül szinte csak 2-3ezer ft-ja maradna napi 12óra meló után ,vagy annyi sem,ha nem kapna jattot.És mindegyik pizzafutár cég úgy fizet ,hogy úgyis kapnak jattot elég nekik potom pénz! Össze nem lehet hasonlítani egy irodai munkással, aki megkapja a fixet és költsége semmi nincs a munkájában, maximum a bejárás.Szóval illik odaadni legalább 1százast,tökmindegy mennyibe kerül a pizza hiszen annak a hasznából egyedül a főnök gazdagodik.És a kutya sem harapja meg a kezet aki ételt ad neki..
13/16 anonim válasza:
Ja mégegy az előzőhöz,ha mondjuk egyszer vagy kétszer nem adsz az nem gond azért nem szokott senki következő alkalommal semmit csinálni.A notórius "nekem elveim vannak" vevőkket szokták szivatni.A futárnak az ilyen vendég púp a hátán ,örül ha nem rendel többet ,mert veszteségre megy ki hozzá, murphi törvényei szerint ezek még jó messze is laknak :D Van mégegy ami nagyon bosszantó tud lenni,ha megcsörgetést kér a vendég a telójára ,ha ott a futár és fel is veszi a telefont ráadásul nem jattól! Eleve lehúzza a futárt a percdíjjal és ezt még nem is kompenzálja.Céges telefont egyik sem kap senki nem fizeti nekik.
14/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de miért nem mesélitek el a sztorikat???:D
2011. máj. 7. 16:59
15/16 anonim válasza:
na így rendelek én többet pizzát..
16/16 anonim válasza:
ejha..:D remélem, ahonnan mi rendelünk, nem ilyenek a pizzafutárok, mert nem tudom, hogy apu ad-e nekik borravalót. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!