Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pizzafutárok szoktak valamit...

A pizzafutárok szoktak valamit csinálni a pizzával mielőtt kihozzák?

Figyelt kérdés
nagyon érdekel hogy ha mondjuk egy olyan vevő aki mondjuk pofátlan és állandóan apróval fizet borravaló nélkül stb, annak leköpik e a pizzáját, vagy ilyesmi. aki volt már pizzafutár kérem írja le a tapasztalatait.
2011. máj. 7. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Nah erre én is kiváncsi vagyok :D
2011. máj. 7. 14:47
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Várjuk a válaszokat!:DDD
2011. máj. 7. 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Csak őszintén!! :D
2011. máj. 7. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiváncsi vagyok, de sokszor szerintem sz.rni sincs idejük, nehogy ilyenekkel foglalkozni :)

Amugy mindenhol vannak bunkó emberek, akik tuti, hogy megtennék, de azt hiszem észrevennék egy nagy csulát a pizzámon :) Legalábbis nagyon remélem :D

2011. máj. 7. 14:50
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy sose értettem miért pofátlanság azt az összeget adni, amit őt kérnek, és nem adni borravalót. A futárnak van munkája, kap érte pénzt. Nekem se adnak borravalót, mert dolgozom.
2011. máj. 7. 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Szerintetek?

Nem aludtál 2 napja, a fönököd nyúz, az asszony nyúz, be vagy fordulva, még kell meloznod ma minimum 10 órát. Erre jön a problémás megrendelő akinek ilyen olyan kivánalmai vannak. Legyen rajta paprika, de ne zöld, csak piros, meleg legyen, de ne legyen forró, ne 6 hanem 32 szeletbe vágják, stb.

Kb az egész hátsó udvar benne van egy ilyen pizzában.

De ez nem csak a pizzériára igaz. Étteremben sem jánlott visszaküldeni ételt, ha jót akartok, aki ott hiszitizik az nem jár jól. Mindenre azt kell mondani hogy tök finom, hogyjétek el úgy jártok a legjobban.

Szintén igaz ez a mekiben, mikor dizsi után ott mókáztok a lánnyal, akinek már leesik a feje az álmosságtól és kb ti vagytok aznap az ezredik ilyen 'jópofa' társaság. Ha igy odamész hajnalban szivatgatni a lányt a meki ablakhoz a haverjaiddal, azt az ételt amit kiad nyugodtan dobd is, ha jót akarsz magadnak.

Aki ételt ad neked, ráadásul úgy hogy nem látod mikor késziti azzal legyél tisztelettudó, ezt tanuljátok meg.

2011. máj. 7. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Christine_! Ez jogos, ezen már én is gondolkoztam, nincs sok értelme, de így szokás sajna :) Mondjuk amig vendéglátóztam jó volt amikor megkaptam borravalóból a másik napi béremet. Igaz soha többé nem csinálnám :D
2011. máj. 7. 14:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb. dupla árat kérnek, mint ahogy össze lehet rakni egy pizzát. Szóval akkor se értem miért kéne kötelezően adni. Akkor legyen az, hogy kérnek kiszállítási költséget, de ahol nem számolnak fel, az ő bajuk.
2011. máj. 7. 14:59
 9/16 anonim ***** válasza:
2011. máj. 7. 15:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) 14:56-os ez egy nagyon jó válasz volt és igazad van, csak ezeket eddig is tudtam:D Christine_ neked pedig annyit üzennék, szerintem jobban jársz ha adsz borravalót:D van pár pizzéria ahonnan csak egyszer rendeltem, és azért mert pont annyi pénzem volt amennyibe a pizza került, ezért többször nem rendelek onnan:D amúgy nagyon utálom ezt, hogy fogalmad sincs mit csinálnak a kajáddal... én például sohasem köpnél le senkinek a pizzáját vagy ilyesmi, max olyan vevőét akit valamiért nagyon utálok.
2011. máj. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!