A pizzafutárok szoktak valamit csinálni a pizzával mielőtt kihozzák?
Én is kiváncsi vagyok, de sokszor szerintem sz.rni sincs idejük, nehogy ilyenekkel foglalkozni :)
Amugy mindenhol vannak bunkó emberek, akik tuti, hogy megtennék, de azt hiszem észrevennék egy nagy csulát a pizzámon :) Legalábbis nagyon remélem :D
Szerintetek?
Nem aludtál 2 napja, a fönököd nyúz, az asszony nyúz, be vagy fordulva, még kell meloznod ma minimum 10 órát. Erre jön a problémás megrendelő akinek ilyen olyan kivánalmai vannak. Legyen rajta paprika, de ne zöld, csak piros, meleg legyen, de ne legyen forró, ne 6 hanem 32 szeletbe vágják, stb.
Kb az egész hátsó udvar benne van egy ilyen pizzában.
De ez nem csak a pizzériára igaz. Étteremben sem jánlott visszaküldeni ételt, ha jót akartok, aki ott hiszitizik az nem jár jól. Mindenre azt kell mondani hogy tök finom, hogyjétek el úgy jártok a legjobban.
Szintén igaz ez a mekiben, mikor dizsi után ott mókáztok a lánnyal, akinek már leesik a feje az álmosságtól és kb ti vagytok aznap az ezredik ilyen 'jópofa' társaság. Ha igy odamész hajnalban szivatgatni a lányt a meki ablakhoz a haverjaiddal, azt az ételt amit kiad nyugodtan dobd is, ha jót akarsz magadnak.
Aki ételt ad neked, ráadásul úgy hogy nem látod mikor késziti azzal legyél tisztelettudó, ezt tanuljátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!