Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kávé mennyi idő múlva...

A kávé mennyi idő múlva romlik meg?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem romlik meg a csomagolásban, max veszít egy kicsit az aromájából.
2011. máj. 7. 18:30
 2/6 anonim válasza:
Keress a csomagoláson kis fekete számokat, és olvasd le, feltételezem tudsz olvasni...
2011. máj. 16. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, picit rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Arra gondolok, hogy a már elkészített kávé, ha mondjuk üvegbe teszem, az mikor romlik meg? Vagy megposhad, vagy mit csinál?
2011. máj. 17. 01:12
 4/6 Salx Narval ***** válasza:
Az attól függ, hogy sima üveg, vagy esetleg egy jól szigetelt termosz. Az én termoszom, dupla falú és kb 8-10 órán át forrón is tartja, másnap felmelegítve meglehet ugyan inni, de sokat veszít az élvezeti értékéből.Az üvegnél sem az a baj, hogy megromlik, csak egyszerűen nem lesz olyan az íze, mint a frissen főtt kávénak.Én úgy vagyok vele, ha már langyos nem iszom meg és rá sem melegítek, túlságosan szeretem a kávét ahhoz, hogy elrontsam.Azt, hogy konkrétan mikor romlik meg fogalmam sincs, de az biztos, hogy jóval előbb ihatatlan lesz.Ha csak nem hidegen szereted, tartsd forrón, addig jó amíg ki nem hűlt, rámelegítéssel már nem az igazi.
2011. máj. 19. 05:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Max 1-2 napig tárolható, de az élvezeti értéke már nem lesz olyan, mint a frissen főtté.

Üdv!

2011. máj. 19. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 19. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!