Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Híg lett a raffaelo masszája!...

Híg lett a raffaelo masszája! HELP?

Figyelt kérdés
Először készítek Raffaelot... A kiírt cukros fövő víz felét tettem bele csak s máris igen híg a massza. Vagyis hát nem hiszem hogy abból golyókat lehet gyúrni. Mit tegyek?
2011. máj. 5. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
valamivel sűrítsd.Nem tudom,hogy milyen hozzávalók kellenek hozzá...(valami liszt féleséget talán)
2011. máj. 5. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

van kutyátok? :D

viccet félretéve szerintem próbáld meg hátha sikerül, egyébként nagymamám is így járt, de már nem is tudott javítani a helyzeten....

2011. máj. 5. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
rakj bele még kókuszreszeléket
2011. máj. 5. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
vagyis lehet hogy azért nem tudott mert nem volt több hozzávalója, de ha lehet sűríteni, akkor jah sűrítsd :)
2011. máj. 5. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
A kókuszreszelék majdnem mind elfogyott (ami van az alig elég a bevonásához). Tejpor nem jó?
2011. máj. 5. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó a tejpor. Az eleve is volt a receptben? Mert én olyat csináltam, amiben már eleve volt. Amúgy ezek a cukorsziruppal készülő édességek hosszabb idő alatt sűrűsödnek vissza. Nem lehet, hogy csak várni kellene még?
2011. máj. 5. 17:40
 7/8 anonim válasza:

ne haragudj meg, de az nem lehet a baj , hogy rosszul mérted ki a vizet? régebben olvastam raffaelo recepteket és a hozzászólások szerint többen is elrontották amiatt, hogy ml helyett dl vizet mértek ki (ezért gondoltam, hogy lehet nálad is ez a baj)

egyszer készítettem raffaelot, akkor pálinkás pohárral mértem ki a vizet hozzá

tejporból pedig olyan kell, ami tejből készült, azt hiszem turista tejpor a neve, sötétkék és zöld csomagban van

2011. máj. 5. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Vetess fel vele vagy tejport, vagy lisztet - ha nmás nincs.

Üdv!

2011. máj. 5. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!