Milyen utat kell bejárnom, hogy igazán jó szakácsoktól tanulhassak, és melyik sulit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek főzni, és nagyon érdekel is ez a szakma. Most,értem el oda, hogy van módom és lehetőségem, hogy végre tanulhatnék szakácsnak. Dolgozom ezért felnőtt képzéseket nézegettem, de nem tudom, hogy melyik iskola lenne jó. Az iskolák szinte ontják magukból a szakácsokat, de sajna a mennyiség a minőség rovására megy, én nem szeretnék így járni. Minden tanácsot nagyon szívesen fogadok! :)2011. máj. 4. 07:18
1/2 anonim válasza:
Az iskolákban az elméleti anyagot tanítják, amely (tudomásom szerint) mindenhol ugyanaz, vagy legalábbis alapjaiban ugyanannak kell lennie.
Az nem mindegy, hogy a gyakorlati ismereteket hol, kitől szerzed meg. Vannak éttermek, akik felvállalnak ip.tan. képzést, erre szerződést kötnek egyrészt az ÁLLAMI iskolákkal, másrészt a Kereskedelmi és Iparkamarával.
Sztem először érdeklődd meg az OKJ-s képzést hirdetőnél, hogy a gyakorlati oktatás leszervezése náluk hogyan megy, van-e olyan cég, akivel erre szerződtek, stb. Ha egyáltalán foglalkoznak az oktatás ezen részével. Ha nem, akkor neked kell választanod és egyezkednek valamelyik étteremmel.
2/2 anonim válasza:
Ha jó tanuló voltál, próbáld meg az Arany bikát Debrecenben. Van 1 iskolája. A szálloda konyháján lehet gyakorlatot végezni ami nagyon híres. Viszont eléggé megválogatják h kit vesznek fel. okj-s képzés nem tudom h van-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!