Milyen házilag elkészíthető italok vannak? (pl: limonádé)
Figyelt kérdés
szörpöt, gyümölcsturmixokat, és boleróport leszámítva
(bunkónk kíméljetek)
2011. máj. 3. 23:20
11/15 anonim válasza:
Bodzavirágból, mikor szezonja van. Néhány bodzavirág-fej, cukor, citrom,citromlé, pár nap érlelés, és kész.
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (kivéve amit az idióták írtak)
Alkoholos nem érdekel, azért köszi :)
gyümölcsturmixok azért nem mert nincs pénzem a hozzávalókra xD
a zöld teákat dicsérik sokan, de én csak boltit ittam, szerintem förtelmes volt. A házilag készített zöld teák is olyan rosszak mint a bolti?
2011. máj. 4. 17:38
13/15 anonim válasza:
A zöld teákat nem szabad sokáig áztatni, mert keserű lesz, és akkor tényleg bűn rossz. :) 3, vagy max 5 perc után le kell szűrni, vagy kivenni a filtert. Aztán ízesítheted mézzel, citrommal. Én 2 filtert szoktam leforrázni, az egyik zöld tea, a másik meg valami finom gyümölcstea, és így biztos finom lesz.
14/15 A kérdező kommentje:
:):)
2011. máj. 4. 20:48
15/15 anonim válasza:
sima zöld tea nem is jo. vegyél pickwick izesitett zöld teát. én epreset vettem, nagyon finom, és egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!