Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vegyek 10 ezer Ft-ból 1...

Mit vegyek 10 ezer Ft-ból 1 hétre?

Figyelt kérdés
2 felnőtt, 2 gyerek. A spájzban cukor, liszt, tészta és rizs van átlagosan 2kg mindenből. A fagyasztóban 2kg csirkecomb, 2kg csirkeszárny és 4kg darált hús van. Szóval az ebédnek való legnagyobb része megvan, reggelire és vacsorára viszont semmi.
2011. máj. 2. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Párizsi, vaj, kenyér/zsemle, tej, valami gabonapehely, joghurt, alma, sajt, uborka.
2011. máj. 2. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát 10ezer forint reggelire meg vacsira bőven elég kell, hogy legyen. Tehát mit vegyél? Bármit.

Kenyér, felvágott, sajt, majonéz, vaj, zöldségek, gyümölcsök, tej.

Én 10ezerből főttétellel jövök ki, igaz, hogy mi csak ketten vagyunk, de én jólmegtermett férfi vagyok, nagyon sokat eszem.

2011. máj. 2. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ennyből egy négytagú család is kijön nem csak vacsorára,hanem ebédre is. Nem készételeket kell venni,hanem főzni. 4 kg húsból készíthetsz fasírozottat,paradicsomos húsgombócot, milánót, és még marad is húsod.
2011. máj. 2. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél töpörtyűt, és csinálj töpörtyűkrémet, vagy olajos halat /Sprotni/ és készíts belőle szardínia krémet, vagy készíthetsz még tojás salátát is reggelire. Ehettek bundás kenyeret, tojás rántottát, vajas pirítóst is reggel.
2011. máj. 2. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1 salátát, 1 káposztát, 2uborkát, 20 tojást, 1/2 kgsajtot, 1/2 kg hagymát, 3 kg krumplit.

3 vajat vagy 2 margarint, 1/2 kg májból készíts májpástétomot, vegyél 2 szál parasztkolbászt!

Ez 3500 Ft.

kenyérre, tejre hagyj 3500 ft-ot! Csomagoljatok tízórait!

Marad 2500 ft-od, ha kell valami hét közben mégis, abból megveheted.

2011. máj. 2. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebből rengeteg mindent lehet venni.-az alap dolgok megvannak:

Szerezz be rizst és krumplit.

Ebédre főzhetsz: fasírtot rizzsel,húsgombócot krumplival és paradicsomszószos öntetet,sült csirkeszárnyat krumplival,csirkepörköltöt tésztával,tejberizst,lecsót.

Reggelire rántottát,virslit,zsömlét/kenyeret felvágottal,nutellás kenyeret.

A gyereknek csomagolj tízórait az iskolába!

2011. máj. 2. 14:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!

Most értem haza a boltból, 7000-ot fizettem és ezeket vettem:

tej

párizsi

ketchup

majonéz

savanyúság

hagyma

vajkrém

tejföl

joghurt

kenőmájas

krumpli

répa

virsli

tojás

rizs

Még maradt pénzem kenyérre is. :-)

2011. máj. 2. 16:57
 8/8 anonim válasza:
szomorú h magyarorszagon ilyenen kell aggódni!
2011. aug. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!