A répaevés tényleg fejleszti a fütyülési képességet vagy csak a menzásnénik találták ki?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:15
11/14 anonim válasza:
melepődve látom hogy ez nem a humor kategoriában van:D
12/14 A kérdező kommentje:
:)
2009. márc. 8. 18:20
13/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy fütyülni lehet-e tőle? De azt igen,hogy mivel a sárgarépában sok az A vitamin, az erősíti a bőrt, a hajat, a fogakat és a fogínyt. Jelentősen hozzájárul a látóképességhez, segíti a nyálkahártyák felépülését és erősíti az immunrendszert.
És még amire garantáltan jó: aki már tavasszal elkezdi rendszeresen fogyasztani a sárgarépát, a nyaralás alkalmával egyenletesen és sokkal szebben fog lebarnulni, és tartósabban meg marad a szine, ami szintén a karotinnak köszönhető.
Tipp: reszeljünk le nyers sárgarépát, majd keverjünk hozzá némi olajat, mert enélkül a béta-karotin nem hasznosul.
14/14 anonim válasza:
Nekem is mindig mondták otthon, de valami miatt, szerintem ez csak a főtt répára igaz. Egyébként én tudok fütyülni, szeretem a répát, de nem a répától tudok, hanem eltanultam a sárgarigótól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!