Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A répaevés tényleg fejleszti...

A répaevés tényleg fejleszti a fütyülési képességet vagy csak a menzásnénik találták ki?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem. :D

Ezt a felnőttek találták ki, hogy egyél répát. Esetedben a menzásnénik, nekem a szüleim, nagyszüleim. :)

2009. márc. 7. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Mikor ezzel "riogattak" mindig megkérdeztem, hogy ugyan, melyik nyúl tud fütyülni? :-))
2009. márc. 7. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Nagyanyám nem volt menzásnéni mégis ezt hallgattam egész gyerekkoromban. Azóta megtanultam fütyülni és egy életre megutáltam a répát.
2009. márc. 7. 21:28
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

A répa sok A vitamint tartalmaz, ami a szem számára hasznos, ezért kell répát enned.

mióta szemüveges vagyok (kb 6 éve, de csak olvasó szemüveg) rengeteg répát megettem már, de nem "javult a látásom". Mindig azt mondták, hogy fog. Mondtam hogy nem hiszem el. Erre ők: láttál már szemüveges nyulat?

2009. márc. 7. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

oké. Rengeteg répát ettem, mert szerettem, de csak most, 20-21 évesen jöttem rá hogyan kell fütyülni. Így is csak halkan tudok, foszlányokat. Dallamot nem.

Egyik ismeretterjesztő csatornán láttam pár hete egy videót, amiben egy férfi répakúrára fogta magát, hogy ezt kiderítse, csak répát evett, kb két hétig, de a doki nem látott változást....

2009. márc. 7. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Én sokat ettem,de akkor se tudok fütyülni...
2009. márc. 7. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet az a "magyarázata" hogy a répának olyan az alakja, hogy csücsörítve lehetne enni, tehát olyan szájtartással, mint ahogy fülyül az ember...értitek?! :) Na jó ez így viccesen hangzik, de ez JÓL átgondolva érthető lehet.
2009. márc. 7. 21:49
 8/14 anonim válasza:
86%

Én még ma is szemem!:D

De fütyűlni csak főzés közben tudok:S

2009. márc. 7. 22:55
 9/14 anonim válasza:
86%
eszem ( elöző vagyok )
2009. márc. 7. 22:55
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
én szeretem, meg nagyon sokat eszem belőle még se tudok fütyülni. és az ilyen sokkal nagyobb trauma mint, h nem létezik a mikulás. :D
2009. márc. 8. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!