Mire jó, milyen ételbe használható a tárkony és a rozmaring?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 17:16
1/4 anonim válasza:
A tárkony ragulevesekben nagyon finom (tejszínes, vagy tejfölös habarással),
a rozmaringot sültekre szokták tenni.
2/4 anonim válasza:
Tárkony a ragulevesbe vagy vadakhoz, rozmaring olaszos ételekbe
3/4 anonim válasza:
én a tárkonyoslevest csak úgy magára is szeretem, joghurttal savanyítva, a rozmaringot pedig beledagasztottam a kenyértésztába, illatos és finom lesz tőle a kenyér. Nem véletlenül ebből a kérdésből ihletődött e kérdésed?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__17..
4/4 anonim válasza:
szoktam tarkonyos martast kesziteni.Keves olajon vilagosra piritok 2 kanal lisztet , felontom vizzel ,fuszerezem , keves cukrot is teszek bele , a tarkonyt aprora vagom.Amikor a martas jol besurusodott hozzaadom a tarkonyt es toltok egy keveset a levebol is a martashoz.Fott husok melle kituno.Mi novendek hussal(amibol elozoleg husleves fott) es sobafott krumplival szoktuk fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!