Aldi, Lidl vagy Aushan a legolcsóbb?
Anyamek Lidlbe jarnak- szemben van Aldi is de mar ezt szoktak meg.
Van Auchan is kb 8 percre, oda ha van vmi extra akkor mennek be, amit nem lehet megvenni Lidlben.
En Lidl Tescoban nyomom. Tescit am nem szeretem de gyalog 2 perc es 0-24 tehat kezreesik.
Am aki irta h nincs rendes kola az vszeg nem latta de van, mert anyumek mindig Lidlben vesznek es nem Freewayt.
Es en is szoktam ott venni.
Jah es sztem egy arban vannak kb. Mondjuk Auchan lenyegesen nagyobb valasztek es igy ugyebar az arszoras is nagyobb.
Jah Lidl markas dolgok amiket imadok: tej- ha nem hazitejet veszek, az uveges majonez, ketchup, a citromos vizuket imadom, tejes arctisztito, a kaves csokijuk, az almassuti a sor elejen, napraforgo- anyum utalja ha veszek de en gyerekkent nagyon rakattantam :)) pedig lany vagyok... Tejfol lidlben sztem jo. A pizzajuk. Pizzabaugette, sultkrumpli. A nachos es a szosz. Mondjuk nem tudom ezek kozul lehet a nachos nem sajat marka de akkor is nagyon fini. Jah meg a fekete oliva! lasagne!!!! Ezeket szeretem nagyon onnan.
A válasz megírásának időpontja: 04-28 14:33
Miért, a kokakóla, meg a peppszikóla az mi? Az is kólaízű cukros víz, csak azért drágább, mint mondjuk a Freeway, mert előbbi kettő rengeteget reklámozza magát világszerte, és rengeteg eseményt, egyesületet stb. szponzorál, így az ő reklámjukat is a vásárlók pénzén szedik be.
Ha a Freeway kólát is mindenütt reklámoznák, akkor az is drágább lenne.
Ezt egy szóval nem mondtam, de attól még az ugyanolyan cukrosvíz, csak olyan ízfokozókat, meg aromákat tesznek bele, hogy jobb legyen az íze. Attól még az ugyanolyan káros az egészségedre, csak annyi, hogy az egészségedet nem 100Ft-tal, hanem 3-400Ft-tal károsítod, tehát tök mindegy lenne.
Sőt, ha jól tudom, ezek a Freeway-ek még nem is károsak annyira, mivel cukor helyett édesítőt használnak, így lehet, hogy az íze romlik, de legalább nem hizlal és nem káros.
Elég megnézni egy kokás, vagy pepszis üveget, 30-40%-a cukor. Nem véletlen, hogy az amerikai gyerekek egytől egyik túlsúlyosak, mivel ott sokkal olcsóbb a kóla, a hamburger stb.
De majd meglátjuk, hogy melyik a károsabb, szerintem nem a Freewayre fognak szeptembertől különadót kivetni (egészségtelen élelmiszerek különadója), hanem a kokára, meg a pepszire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!