Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aldi, Lidl vagy Aushan a...

Aldi, Lidl vagy Aushan a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 11:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
az Auchan általában olcsóbb, de annál rosszabb is.Lidl, Aldi is jó árak és megbízható minőség. nem reklám, közöm nincs hozzájuk. tapasztalat!
2011. ápr. 28. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Aldi, Lidl árban jobb, csak kevés a termék és a termékkör.

A legalapvetőbb dolgokat árulják ott, bár a penny-nél ezerszer jobb!!!

2011. ápr. 28. 11:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ,mit akarsz venni. Van ami a Lidl-ben olcsóbb, van ami az Aldiban, van ami az Madarasteszkóban.
2011. ápr. 28. 11:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

a lidl a legjobb és a legolcsóbb! persze nem lehet mindent megkapni, de a saját márkás cuccaik jófélék. tisztítószerek, alapkaják, tej.

az aldi sztem kegyetlen drága.

az auchanban is vannak elég jó árak, bár mi inkább a tescoba járunk.

2011. ápr. 28. 11:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt az Auchan, Cora, Interspar és a Tesco árait tudod összehasonlítani.

2011. ápr. 28. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem meg nagyjából egy árban vannak, ha az egyes termékeket nézed. Pl. Auchan-ban tejföl van olcsón is meg drágán is (többféle márka), a Lidl-ben és Aldiban saját márkásat kapsz olcsón. Én viszont nem vagyok elégedett sok ilyen termék minőségével. (A tejföl csak példa volt az árra.)

Nem ragaszkodom a kaviárhoz, de szemetet sem veszek. Sokkal többe kerül az olcsó, mint pl. a középkategóriás. Ha már a tejfölnél tartunk, 2-szer dobtam ki aldis tejfölt. Először azért, mert romlott íze és állaga volt. Másodszor azért, mert olyan volt, mint az első - és rájöttem, hogy az első sem volt romlott. Úgy gáz, ahogy van. Többe került, mintha vettem volna pl. egy Bakony tejfölt 15 Ft-tal többért. Plusz a rossz minőségű kaja az ember egészségét is negítívan befolyásolja, pl. hízlal.

Amint Aldiban és Lidl-ben nagyon érdemes venni: sajtok, sonka, grillkolbászok, hús, fagyasztott zöldségek (ez utóbbiak nagyon jó minőségűek szerintem és olcsók is!), valamint az Aldiban a hűtőpultból frissen facsart narancslé, WC-papír és PZS, nejlontasakok, szemeteszsák.

2011. ápr. 28. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Náunk nincs aushan,lid és aldi van aldi drága és mivel valai okos a várostúl kivülre tette ellenttben a lidl-lel ami a központban van,nem sokan járnak ki vásárolni igy nem is annyira mozog az áru hallottam már nem egy romlott cuccrol.Amúgy mindig a lidl be vásárolok meg a sparba.A lidl a legolcsóbb,de ami nincs ott azt megveszem máshol.

Hiányolom a márkás szalámikat és pár dolgot,de alapvető dolgokban teljesen jó és jó árai is vannak.

2011. ápr. 28. 12:10
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Aldiba és Lidl-be be nem tenném a lábam még egyszer, gagyi, márkátlan százforintos szarok mindenütt, semmi minőség. Normális kólát pl nem is lehetett kapni, amikor bementem, csak azt a szar amerikait. A vásárlóközösség 90%-a, a susogós mackós prolik persze kapkodták.
2011. ápr. 28. 12:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Pl azt vettem észre, hogy az auschanba nagyon olcsó a hús abban a hipermarketekben ahol helyben dolgozzák fel pl solymári
2011. ápr. 28. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Normális kólát pl nem is lehetett kapni, amikor bementem, csak azt a szar amerikait."

Na most akkor melyiket lehet/nem lehet kapni? :)

Coca (amerikai)

Pepsi (amerikai)

Freeway(?) Lidl sajátmárkás, aminek semmi köze amerikához.

A márkátlanban meg teljesen igazad van de,ha bemész egy áruházba aminek köztudott lényege és fő profilja, hogy _saját márkás_ cuccokat árul, (hogy ne a névért és reklámért kelljen fizetned az ár 20-30%-ás...) akkor miért vársz márkás cuccokat... ez nem a Lidl hülyesége, én se megyek Nike cipőért Adidas boltba.

2011. ápr. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!