Megittam 2 majdnem teli 500 ml-es HELL energiaitalt. Utána hirtelen nagyon elkezdett fájni a mellkasom, szúrt a szívem környékén és nehezen kaptam csak levegőt. Mi történhetett akkor? Nagyon megijedtem.
Mi a jóégnek bulizol 15 évesen? Főleg, hogyan lehetsz olyan hülye, hogy energiaitalt iszol? Mi huszonévesek meg már alig tudunk menni valahova szórakozni, mert mindenhol ti vagytok ott. A nagyok közé vágytok, mi meg a hátunk közepére se kívánunk benneteket, csak nem fogjátok fel.
15 évesen miért kell neked innod rendszeresen (meg egyáltalán) energiaitalt? Azt ne mondd már, hogy szükséged van rá. Olyan nehéz a gimi? Hagyjuk már. Inkább feküdj le korábban és kipihentebb leszel. Még orvosin sem leszel feltétlen rászorulva, hogy ilyeneket igyál, én legalábbis beérem kávéval is.
Akárhogy tagadod, ez menőzés volt, semmi oka nem lehet annak, hogy ennyi idősen ilyeneket igyál.
Ismét köszönöm az értelmes kommentet...
Kezdjük ott, hogy egyáltalán nem is ismersz mégis ítélkezel. Soha nem voltam még szórakozóhelyen, szóval eléggé kicsi az esélye, hogy "kiszorítom onnan a huszonéveseket".
egyik barátnőmnél voltunk csak elugrottunk a Forumba hogy vegyünk valamit és hogy jó legyen a hangulat ittunk energiaitalt....
és már mondtam, hogy nem azért iszom, mert olyan kimerült lennék. (tegyük hozzá hogy semmit nem tanulok mégis kitűnő vagyok) szal nem is azért mert "olyan nehéz lenne a gimi" egyszerűen szeretem az ízét.. ennyi..
jah azt meg nagyon bírom, hogy te TUDOD, hogy én menőzök. hát akk kabbe világosíts már fel, hogy mi van még amit én nem tudok magamról de te tudsz rólam....
azt persze nem tudjátok megmondani amire kíváncsi vagyok, de a "bölcsesség" árad belőletek.... örülök, hogy ijen segítőkészek az embertársaim... :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!