Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Árt egy 10 éves gyereknek a...

Árt egy 10 éves gyereknek a havi/heti egy energia ital? És ha igen mennyire?

Figyelt kérdés

A fiam nagyon szereti az energia italt és néha amikor jó és már elég rég ivott veszek neki 1 dobozzal. Általában az olcsóbbakat: Spirite, meg ami nálunk olcsó: Hell..

Árthat neki? Tudom mindenkinek árt de azért szabad néha-néha?

2009. márc. 3. 15:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

most komolyan mondod? Persze hogy árt! nem is kicsit! Majd ha impotens lesz ezektől a löttyöktől akkor nézel...

De ha eldöntötted hogy adod neki, miért kérdezed???

2009. márc. 4. 19:37
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Valaki írta,hogy a különböző márkáju energia italoknak más az összetevőjük.Na ez nem igaz,mindenből ugyanannyi van egy Bomba-ban,egy Red Bull-ban és a Tescos italban is.És a hatása is ugyanaz.Egyébként rá is van írva,hogy gyerekek,terhesek,szívbetegek nem ihatják.Ezért ilyen a mai gyerekek viselkedése,mert felstresszelik a szülők mindenféle turbólöttyel.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

Egy gyereknek nincs szüksége energiaitalra,csak a napi 8 óra alvásra,és nem lesz fáradt és figyelmetlen.

2009. márc. 6. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok kedves Anyuka...15 évesen majd néha lőjjétek be a lurkót...hidd el nem lesz baja tőle...néha, ha már rég nem szívott. Mire 11 lesz egy doboz 0.8as cigi sem árt, persze csak hetente/ havonta...

Na mindegy, számomra kicsi hihetetlen, hogy egy ANYÁNAK és felnőtt embernek ennyi esze van...istenem és a pályámon mennyi iylen okossággal fogok még szembesülni...hajaj:D

Egy leendő óvónéni

2009. márc. 7. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

Leendő Óvónéni!Jót nevettem!Jól megmondtad neki!De viccen kívül,az ilyen anya megérdemli,azt amit it elmondtunk.Nagyon durva,amit szülők tesznek a gyerekeikkel.

utolsó előtti

2009. márc. 7. 13:36
 15/20 anonim válasza:
34%

Én nem tolnám le így a kedves anyukát. Gondolom nem ő erőltette rá a gyerekre azt az energiaitalt. Tehát mindenféle megrovó tekintet és egyebek nélkül :

Ártalmas. Mert iszonyatosan megtolja a vérnyomást és a gyermek akár egész életében járkálhat majd orvoshoz, mert vérnyomáscsökkentőkön kell majd élnie. Részemről én energiaitalfüggő vagyok. Igen, függő. Hihetetlen mennyiségeket vagyok képes elfogyasztani, így tudom, hogy nem használ a szervezetnek. De ha a gyerek élvezi, az anya nem nagyon tud mit tenni...

2009. márc. 9. 12:53
 16/20 A kérdező kommentje:
ne is zavarjon de nem én vagyok az anyuka...
2009. márc. 9. 14:29
 17/20 A kérdező kommentje:
vagyis nem én vagyok ilyen helyzetben... a fiam osztálytársának az anyukája
2009. márc. 9. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Én meg azoknak gratulálok,akik egyből leugatják a másikat,ha nem úgy él,meg nem úgy eszik_iszik mint ők..mert ők TUDJÁK és jól megmondják,mit helyes!nem kioktatást kért a kérdező ha jól láttam....
2009. márc. 9. 20:39
 19/20 mit csináljak? válasza:
Én gyerek vagyok ezért jobbban el tudom mondani a véleményemet :D Ha a gyereked nem a hatásáért issza hanem az íréért vegyél neki adrenalin kid et ! az olyan mint az energia ital csak nincs benne koffein :D én is azt iszom és semmi bajom tőle :D ha meg havonta 1 - 2 energia italt t meg iszik a a 10 éves gyerek csak annyi lesz tőle a baja hogy kicsit felpörög mint én amikor havonta 5 öt ittam :D de leszoktam mert itt az adrenalin kid :D
2018. aug. 9. 14:47
 20/20 mit csináljak? válasza:
"ízéért"
2018. aug. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!