Más is van így ezzel?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
én viszont magában max egy falatot birok belőle megvenni
de szendvicsbe ha van mellette sok minden akkor már mehet bele sok sajt
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Minden ételnek más az íze, ha máshogy aprítod\szeleteled\ kockázod ...
A sajtnál fontos tényező, hogy hogy éri a levegő (még rövid távon is).
Vegyük pl az egyik legerőteljesebb ízű sajtot, a parmezánt. Imádom, de csak akkor ha morzsára van reszelve. Nem is tudom elképzelni, hogy beleharapjak egy negy tömb parmezámba.
A zöldségnél a is fontos, hog milyen alapanyagú késsel szeleteled.
Ott van pl a répa is. Nyersen csak akkor tudom megenni, ha vékonyra van szeletelve és hosszúra van hagyva.
A cukkiní akkor a legfinomabb párolva ha hasábokra vágom.
És még sorolhatnám. De valaki egyáltalán nem érez különbséget.
UI: szerintem is sokkal finomabb a sajt ha reszelve van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!