Lehet még kapni pattogócukros milkát?
Figyelt kérdés
Tudom h limitált kiadás, de nagyon szeretem.Viszont már tök régóta nem találok sehol:(2011. ápr. 12. 15:29
1/11 anonim válasza:
Hát, ha limitált akkor nem hiszem, én sem láttam ezer éve sehol, de mostanában vannak újfajta limitáltjai a Milkának, ebből 2-t kóstoltam eddig, finomak. :)
2/11 anonim válasza:
De jön a húsvét,és a mini tojásokban van a piros,abban is robbanós cukorka van,nagyon szeretem:)
3/11 A kérdező kommentje:
köszi, akkor majd csak találok vmilyet:D:D
amugy az uj limitáltak közül melyikek jok??
2011. ápr. 12. 15:40
5/11 anonim válasza:
már annyiszor volt kérdés,és mindig megírták,hogy lehet még kapni!!!
6/11 anonim válasza:
Hol lehet kapni, mert én nem láttam sehol.
Az újak közül amúgy - [link] - én a mandulásat szeretem a legjobban (képen a zöld), a vaníliásat kóstoltam még, az annyira nem volt finom ,de nem rossz.
7/11 anonim válasza:
:D nekem is az volt a kedvencem, én is láttam, hogy limitált és, hogy már nincs belőle több, ezért anyuval vetettem 10 táblát, de már elfogyott!!!! :(((
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Én tudom hol lehet kapni,de nem fogok neki reklámot csinálni,utálom azt a boltot,mert undorítóan bántak el velünk,3 év után kirúgdosták az embereket.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!