Milyen gyümölcs lehetett?
Izraelben voltam és ott találkoztam egy fakó narancssárga színű gyümölccsel, aminek nagy, citrommagszerű magjai voltak. Nagyobb szilva méretű és alakú volt. Angolul senki se tudta a nevét, a hébert meg elfelejtettem :(
Tud valaki segíteni?
Sztem egyáltalán nem hasonlít a naspolyára. Azt gondoltam, ez vmi más lesz, hisz formára abszolút különbözik tőle, külsőleg inkább barackra, csutkában azonban almára hasonlít, erre tessék...
Hát nem találtam a gúgliban vmi olyasmit is?? :S
>> [link]
(Valóban a japán naspolya... do.Ob )
a naspolya azért nem hasonlít a japánnaspolyára mert nem rokonok, csak a nevük ugyanaz!! és a japánnaspolyának nincs csutkája, csak pár mag a közepén, a többit meg mind megeszed.
egyébként visszaolvastam amit írtál, kedves kérdező, és a japánnaspolya nem akkor mint egy nagyobb szilva, és a magjai nem hasonlítanak a citroméra.. szóval én nem vagyok benne bizti hogy a japánnaspolyát keresed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!