Vendéglátás . Tegyük fel, hogy egy menükártyát kell összeállítani . Ugye azt úgy kell mondjuk, hogy?
Figyelt kérdés
3 aperitif ital
aztán az előételhez valami
főételhez
desszerthez
majd 3 digestiv ital
na most az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk a főételhez ajánlunk egy fehérbort.
akkor az ajánlások között lehet máshol is fehérbor?
2011. ápr. 4. 16:07
1/1 anonim válasza:
Én vendéglátót végeztem, de pontosan én sem tudom. Arra emlékszem, hogy ha egy mód van, az alapanyagok ne ismétlődjenek. De ha az előételedhez fehérbor kell és a főételed mondjuk csirke vagy pulyka húsból van, akkor ahhoz is kénytelen vagy fehéret ajánlani, esetleg rosét.
Szerintem próbálj meg úgy összeállítani menüsort, hogy ne kelljen 2 féle fehéret ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!