Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt megy keresztü...

Mennyi idő alatt megy keresztül a folyadék (víz) a szervezetemen?

Figyelt kérdés
Lenyeléstől-ürítésig mennyi idő telik el?
2011. ápr. 3. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen eltérő van amikor 5-6 óra van amikor félóra attól is függ milyen a szervezet aktuális állapota és mennyire vízhajtó hatású a megívott folyadék.
2011. ápr. 3. 22:32
 2/6 TWIO ***** válasza:
74%
20 perc rémlik valahonnan, de úgy tűnik, az előző válaszoló szakszerűbb a témában :).
2011. ápr. 4. 01:02
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
szerintem mind a kettő helyes mert ha a szervezetnek szüksége van rá akkor nem jön ki belőled de ha előtte megittál 2 litert már akkor 20 perc múlva már mehetsz a wc-re
2011. ápr. 4. 01:56
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

Ennél sokkal több, másfél nap is lehet. Onnan tudom,mikor kijön a salycil allergia,az a kiválasztásnál jelentkezik és a veséktől indul és az elfogyasztott ,vagy evett ételtől másfél nap múlva jelentkezik.

Ha sok vizet iszunk egy nap, az is csak másnap jelentkezik hogy folyton pisilni kell menni.

2011. ápr. 4. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

...utolsó, féligazságod van, gondolj arra, ha sok sört iszol, vagy dinnyét eszel, az sem másnap hajt pisilni, hanem max egy óra múlva, de akkor sokat mondtam.

A másnapig tartó vizeletkiválasztás akkor lenne életszerű, ha kis nedvességtartalmú szilárd ételekből kellene kiválasztani a folyadékot, aztán meg a vizeletet.

De a kérdező vizet kérdezett, ami a szervezet állapotától függően fél- 1 óra múlva áthalad a kiválasztószerveken.

2011. máj. 3. 22:20
 6/6 anonim válasza:
Nekem 5-6 perc és már nagyon kell pisilnem
2020. ápr. 30. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!