Meddig lehet kibírni folyadék nélkül ha mellette eszünk?
Figyelt kérdés
Ha semmit nem iszunk,de enni eszünk.Tudom,hogy vannak hasonló kérdések,de nem kaptam konkrét választ.2010. aug. 9. 13:39
1/11 anonim válasza:
ha pl levest eszel mondjuk napi 10 tányérral,akkor akár örökké is...
(nagyim sztem évek óta nem ivott,de gyümölcs és zöldségleves naponta kb másfél liternyi...semmi baja)
3/11 anonim válasza:
A vízhiány elvileg 3 napon túl halálos. Persze ez függ sok mindentől, hőmérséklet, levegő páratartalma, mennyit mozogsz stb. Az étkezés a táplálék formájától függően befolyásolja ezt. Pl gyümölcsök, lédús ételek, stb fogyasztása mellett akár bármeddig is el lehet lenni ivás nélkül.
4/11 anonim válasza:
Sivatagban max fél napig. Mérsékelt égövön, pl 20 fokban akár 3 napig is.
5/11 anonim válasza:
Nézd meg a Gödör című filmet!!!!
6/11 anonim válasza:
gondolom ha leves, meg görögdunnye van melette akk nagyon sokáig.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 9. 14:33
9/11 anonim válasza:
Ha eszel, akkor mindenképp jut folyadékhoz a szervezeted, mert még a szilárd élelmiszereknek (hús, zöldségek stb.) is van víztartalma, némelyiknek igen magas.
10/11 anonim válasza:
Szia!
Hát Én se iszok sokat nap közben és mégis élek:), csak a nagyon nagy melegbe iszok kb.: 1 literrel többet a leírtaknál!
Szóval reggel és délbe 2 dl tejes kávé.
Mindennap egy tányér leves.
5 órakkor szoktunk vacsizni utána megint 2 dl kakaó, majd még lefekvés előtt 2 dl kakaó!
Nagyon ritka, ha valamit iszok és ez általában egy rendes felnőttnek már nem elég, de én meg élek és jól érzem magam.
De a gyerekeim isznak, mert őket meg kínálom folyton, csak magamat nem:)!
Üdv egy Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!