Szerintetek a zöldségek hogy a legfinomabbak?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki ismeri, hogyha a paradicsomot kicsit megsózzák, isteni íze lesz. Vannak még ilyen trükkök?2011. márc. 31. 21:05
1/7 anonim válasza:
Én úgy szeretem, ha pl. csirkemellet sütök sütőben, és telepakolom paradicsommal, paprikával, hagymával, répával, (és gyümölcsöket is szoktam rátenni) én így szeretem fogyasztani:)
2/7 anonim válasza:
En szinten igy szeretem, de tobb fajta zoldseget is hasznalok, mint a vegyes zoldseg, patiszon, cukini, burgonya, padlizsan, mivel ezek is nagyon izletesek.
A kedvencem: csirke, s.repa, burgonya, kakukkfu, szoja szosz, 1 citromnak a leve, s egy nagy v.hagyma. Ez is sutoben keszul.
Csirkemell: joghurt, koriender zold, f.hagyma, oliva, kapor, s melle szinten lehet cukkinit, burgonyat is tenni, es maggi kockat.
Leves: 2 fej v. hagyma, jo sok zeller zold, aprora vagva, es vegyes zoldseg, virsli. Izesiteni, maggi kocka, mustar, f. bors.
A porkoltbe is szoktam belefozni, cukkinit, s.repat, de padlizsant is. Ezekbol nem sokat, csak 1-1 db-ot.
3/7 anonim válasza:
gozben parolt vegyes zoldseg oiva oajjal pici so!reszeltsajt a tetejere!
4/7 anonim válasza:
Nyersen szeretem őket a legjobban. Pl. a sóskát csak nyersen eszem meg. De én nem sózom meg a paradicsomot, nekem úgy kevésbé ízlik, lehet azért, mert eleve eléggé sótlanul főzök, nekem úgy ízlik.
5/7 anonim válasza:
spenot level,fejes sali,repa,petrezselyem nyersen osszevagva kicsi so kicsi oliva olaj.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. ápr. 7. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!