Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol akciós most a tartós tej?...

Hol akciós most a tartós tej? 150 ft alatt kéne.

Figyelt kérdés
Dobozos, sokáig eltartható kéne. És tudom, nem igazi tej, de most nem ez a lényeg.
2011. márc. 31. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenütt 150 Ft körül van a tej. Azt tudom, hogy a profiban most 145, a tescoban 149, szerintem a lidl-ben, pennyben is 149 a 1,5 %-os tartós tej. Legalább is ennyiért szoktam venni. A többi boltot nem tudom.
2011. márc. 31. 14:11
 2/9 anonim válasza:
TESCO-ban
2011. márc. 31. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:

A dunakeszi auchanban mindig van valami külföldi (talán szlovák) 1,5 %-os tej relatíve olcsón (a többihez képest). De nem vagyok benne biztos, hogy 139 vagy 159 ft.

Itt az elérhetőségük, egy tel-t csak megér.

[link]

2011. márc. 31. 14:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, Dunakeszi nagyon messze van, de azt hiszem elmegyek a lidl-be, aztán meglátom.
2011. márc. 31. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:

most néztem a szórólapokat, csak a COOP-ban van 149 ft-ért

1,5-ös uht tej, Mizós. ápr. 11-ig lesz ennyi.

csak, hogy megnyugodjál, minden uth tej teljes tejből van,és a rendkvüli magas hőkezelésnek köszönhetően lehetséges a több hónapig tartó szav.idő.

nem tesznek bele semmit, és nem is vesznek el. kizárólag a zsírját állítják be a fogyasztói igények szerint.

viszont reggeli italnak és családi italnak, harmatnak nevezett készítmények csak 50 % tejből vannak, a többbi

permeátum, ami egy tejipari melléktermék.

erre is nagy az igény az olcsósága miatt, de ezek valóban nem teljes tejek.

üdv-tejiparos-

2011. márc. 31. 16:19
 6/9 anonim válasza:
a Tócsmagony shop-ban most csak 120 ft. Nagyon akciós, szerintem ne hagyd ki!
2011. márc. 31. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
1,5%-os a Lidl-ben 149.-;(tegnap vettem, mert vasárnapig már nem lett volna itthon:( ) a CBA-ban nálunk vasárnap lesz napi akcióban 139.-. Ha jól emlékszem, akkor az auchanokban hétfőn és szombaton szokott lenni napi akcióban 139.-
2011. ápr. 1. 06:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol van az a Tócsmagony shop?
2011. ápr. 1. 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
szia a cba-ban 139ért vettem tegnap 3.ig akciós itt Budapesten.
2011. ápr. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!