A lidl-ben most akciós kilós párizsi 265ft! Ki evett már olyat?
Figyelt kérdés
Ehető?2010. dec. 1. 00:31
1/12 anonim válasza:
A macskámnak vettem múltkor, hátha megfelelne neki a 800 Ft-os marhapárizsi helyett (csak csemegének kap néha, nem azon él). Mit mondjak? Megszagolta és otthagyta.
2/12 anonim válasza:
" Megszagolta és otthagyta."
Hát finnyás macskád van az szent!
3/12 anonim válasza:
Mi rántott párizsit csináltunk belőle, mit ne mondjak, ettünk már jobbat is, furcsa íze volt és még furcsább állaga. Még nyersen is "érdekes".
4/12 anonim válasza:
Szívesen ennék már egy olyan igazi párizsit, tudjátok, ami húsból van.
5/12 anonim válasza:
Gondolhatod mit rakhatnak bele ennyi pénzért...
6/12 anonim válasza:
Én nem merném megvenni. Esetleg, ha nagyon nem lenne pénzem, alaposan befűszerezve rántott párizsit készítenék belőle feltétnek, vagy vajjal, hagymával, mustárral, fehérborssal, főtt tojással párizsikrémet. Így akár ehető is lehet.
7/12 anonim válasza:
Kedves Első! Hol veszel 800 forintért marha párizsit???????????
8/12 anonim válasza:
ehető:) én is a cicáimnak szoktam venni, de mindig bekapok egy szeletet én is. a cicák is csak úgy kapják, hogy amikor én vacsorázok hagyjanak közben békén.
szóval fölkockázok egy-két szeletet és azt adom a kunyizó
cicceknek.
9/12 anonim válasza:
Azt azért elmondanám, sokan nem tudják, de a Lildl ben kapható szalámikban több az igazi húr, mint bármelyik hivatalos magyar szalámiban. Ha csirkemell sonka, akkor 80%-ban tiszta csirkemell van benne, nem raknak még bele szalonnabőrt, meg emulgeálokat. A Lidl-ben kapható szalámik sokkal jobbak, mint bármelyik más.
10/12 anonim válasza:
Én nem az első vagyok, de én is 800 Ft körül veszem a marha, vagy a borjúpárizsit. 60-65 %-os a hústartalmuk. Bp, Király utcai Reál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!