Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A lidl-ben most akciós kilós...

A lidl-ben most akciós kilós párizsi 265ft! Ki evett már olyat?

Figyelt kérdés
Ehető?
2010. dec. 1. 00:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
A macskámnak vettem múltkor, hátha megfelelne neki a 800 Ft-os marhapárizsi helyett (csak csemegének kap néha, nem azon él). Mit mondjak? Megszagolta és otthagyta.
2010. dec. 1. 00:45
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

" Megszagolta és otthagyta."

Hát finnyás macskád van az szent!

2010. dec. 1. 01:00
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi rántott párizsit csináltunk belőle, mit ne mondjak, ettünk már jobbat is, furcsa íze volt és még furcsább állaga. Még nyersen is "érdekes".
2010. dec. 1. 01:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen ennék már egy olyan igazi párizsit, tudjátok, ami húsból van.
2010. dec. 1. 01:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod mit rakhatnak bele ennyi pénzért...
2010. dec. 1. 03:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem merném megvenni. Esetleg, ha nagyon nem lenne pénzem, alaposan befűszerezve rántott párizsit készítenék belőle feltétnek, vagy vajjal, hagymával, mustárral, fehérborssal, főtt tojással párizsikrémet. Így akár ehető is lehet.
2010. dec. 1. 06:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Első! Hol veszel 800 forintért marha párizsit???????????
2010. dec. 1. 07:40
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

ehető:) én is a cicáimnak szoktam venni, de mindig bekapok egy szeletet én is. a cicák is csak úgy kapják, hogy amikor én vacsorázok hagyjanak közben békén.

szóval fölkockázok egy-két szeletet és azt adom a kunyizó

cicceknek.

2010. dec. 1. 09:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért elmondanám, sokan nem tudják, de a Lildl ben kapható szalámikban több az igazi húr, mint bármelyik hivatalos magyar szalámiban. Ha csirkemell sonka, akkor 80%-ban tiszta csirkemell van benne, nem raknak még bele szalonnabőrt, meg emulgeálokat. A Lidl-ben kapható szalámik sokkal jobbak, mint bármelyik más.
2010. dec. 1. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem az első vagyok, de én is 800 Ft körül veszem a marha, vagy a borjúpárizsit. 60-65 %-os a hústartalmuk. Bp, Király utcai Reál.
2010. dec. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!