Szeretitek a Milka Löffel Ei-t?
Figyelt kérdés
Apu ma hozott, eddig még nem ettem, de valami isteni. Mondom én, aki nem egy nagy csokis... :)
23L
2011. márc. 30. 17:07
11/19 A kérdező kommentje:
19:46 nem tudom mire fel a flegmaságod, egy csokiról beszélünk könyörgöm...
2011. márc. 30. 21:30
12/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem, bár elég drága. Nem baj egy évben egyszer megengedhetjük magunknak. Már évek óta csak ilyet veszek, sokkal jobb 4 ilyen tojás, mint a sok olcsó tejbevonós nyúl. :)
13/19 anonim válasza:
Huh, biztos nagyon finom lehet. A Müllerben is van.
14/19 anonim válasza:
Szerintem isteni! Mint minden Milka termék, de nekem ez a szívem csücske, és sajnos csak húsvétkor lehet kapni. Fantasztikusan jó cucc, igaz gyerekkor-érzés kiskanállal magamévá tenni.:)
16/19 anonim válasza:
isteni éppen most is ilyet eszem:)
17/19 anonim válasza:
Én a páromat leptem meg húsvétra, most ettünk belőle. Nagyon finom, de pofátlanul drága.
19/19 anonim válasza:
Nagyonfinooom :3 Én a Müllerben tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!