Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van ennél finomabb eperurmix...

Van ennél finomabb eperurmix recept?

Figyelt kérdés

3dl tej, 20 szem eper 1 evőkanál eperszörp 2 evőkanál eper jam másfél dl tejszín 2 evőkanál méz

turmixoljátok össze, irjátok le a véleményt aztan ha ismertek jobbat azt is irjárok le

2011. márc. 27. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet szoktam, ha van alapanyag: 2 Banán, 1 narancs, mondjuk 2-3 alma, 10-15 eper [bár ez spórolós mennyiség gyümikből minden tekintetben], 1 marék málna, méz ízlés szerint /vagy szőlőcukor/, 1 liter joghurt, 1 kocka tofu - ezt összeturmixolni. Mindből ízlés szerinti mennyiséget. Én jó banánosan és epresen szeretem. Szerintem nagyon jó! :)

De hogy maradjunk az eperturmixnál, én így csinálnám: 20 [vagy több, kinek mennyi van a tarsolyban] eper fél liter joghurthoz [akár tejhez], ízlés szerint bemézezni/szőlőcukrozni, összeturmixolni, és kész. Nem kell ide pudingpor, szörp, mindenféle epervalami. Eper köll, oszt jó napot. Bár némi vaníliás cukorral [vagy óvatosan belekapart vaníliával kipróbálnám... a fahéjas almás joghurtos mézes turmix is mennyei egy kis vaníliabeütéssel]-

2011. márc. 30. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én így szoktam:

- 1 banán

- 1 marék eper

- kb 2 dl tej

- 1-2 ek tejszín vagy vaniliás joghurt (esetleg kekszes görög joghurt)

- 2 db győri zabkeksz

esetleg még egy csipet gyömbér

Üdv!

2011. márc. 30. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Leírom ahogy én csinálom :D lehet más is írta de ha nem akkor tessék

2-3 marok eper

1 banán

2 dl kókusztej(házilag is lehet készíteni)

1 csipet gyömbér

ha nyár van akkor beledobok 1-2 jégkockát nagyon finom és egészséges is, ha valakinek nem elég édes 1 kanál mézzel javíthat rajta

2011. márc. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!