Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van ennél finomabb eperurmix...

Van ennél finomabb eperurmix recept?

Figyelt kérdés

3dl tej, 20 szem eper 1 evőkanál eperszörp 2 evőkanál eper jam másfél dl tejszín 2 evőkanál méz

turmixoljátok össze, irjátok le a véleményt aztan ha ismertek jobbat azt is irjárok le

2011. márc. 27. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Húúúú. Nem tudom van-e jobb,de nekem ettől is beindult a nyálelválasztásom.
2011. márc. 27. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
eperturmix
2011. márc. 27. 13:40
 3/13 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 27. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fú ez jó sok összetevőt ír.Én így szoktam:Pár szem eper, natur joghurt, pici tej vagy víz hígítani és méz.Arányokat nem tudok csak szemmértékre szoktam.De a tied szerintem finomabb.
2011. márc. 27. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nagyon finom, nekem egy picit túl sok az összetevője, szerintem már lekvár vagy méz vagy szörp nélkül is nagyon jó lenne. De ezért vagyunk különbözőek, ízlések és pofonok! Én úgy szoktam gyümölcsturmixot készíteni, hogy (ízében illő) pudingporral sűrítem, egyszer próbáld ki.
2011. márc. 27. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
jól hangzik, mondjuk nekem édes... én úgy szoktam, h vegyesen gyümölcs, mindegy h milyen(pl. eper, szamóca, málna) és natúr kefir, pár szem epret hagyok benne egészben, és kész is:)
2011. márc. 27. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

A szép érett, hazai, friss epret sose rontanám el szörppel, lekvárral, vagy bármilyen mesterséges ízfokozóval. Ahhoz csak tej, tejszín vagy joghurt kell és méz.

Ez a változat abban az esetben elképzelhető számomra, ha nincs eperszezon, akkor így lehet hamis eperturmixot készíteni, természetesen eper nélkül. Bár az én gyomrom akkor se bírná bevenni szerintem az 4,5 dl tejhez, az 5 evőkanál tömör cukrot. Ehhez a sziruphoz még legalább fél liter tej kellene nekem.

Én sok friss eper, fél liter tej, és pici méz hozzáadásával készítem a turmixot.

2011. márc. 27. 15:02
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez szerintem is iszonyú édes. Én akkor találnám finomnak, ha kimaradna belőle a szörp és a lekvár, és mézből is még a felét is soknak találom.
2011. márc. 27. 16:35
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

énígy szoktam:

egy banén, egy nagy marék eper, 2 gombóc eper fagyi, kevés méz, 4 dl tej

ez nagyon finom, kevésbé tömény, a banántól meg jó sűrű és habos lesz.

2011. márc. 27. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kicsit tömény lett. Megmaradok az enyémnél:

*hideg min. 3.8 %-os tej

*friss eper

*epervelő (vagy 100%-os eperlé)

*egy kevés kifacsart lime lé

Jól összeturmixolom és a tetejére rakok egy gombóc vanilia fagyit (nem jégkrémet, vagy Cartedor förmedvényt).

2011. márc. 30. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!