Az aszpartám nem lenne édes, ha a metanolt kivennénk belőle?
Figyelt kérdés
Az aszpartám (C14 H18 N2 O5), (a legszélesebbkörben használt mesterséges édesítőszer, amelyet még a mesterséges ízesítőszereket nem tartalmazó termékek is tartalmaznak...) összetevői két aminosav, mégpedig az aszparagin-sav (HO2 CCH(NH2)CH2 CO2 H) és a fenil-alanin (C9 H11 NO2) valamint metanol (CH3 OH), ami méreg.2011. márc. 25. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!