Ez mitől lehet? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Szóval ha bolti tejet veszünk attól megy a hasam. Ha ilyen zsacskós kakaót iszok akkor egy alig 10 perc mulva az arcom olyan mintha vakartam volna pedig nem. Házitejtől hasamfáj egy kicsit de semmi bajom tőle amugy, se a sajttól se tejföltől. Kefírre reagál még így a hasam.2011. márc. 25. 15:16
1/3 Bányai Károly válasza:
A bolti tejben lehet antibiotikum maradvány, meg növényvédőszerből is valószínűbb, ha ezekre érzéken yvagy, akkor ettől is lehet. Aztán a bolti tej homogénezett, vagyis a benne levő zsír nem természetes állapotában van jelen, hanem módosítva van, így a szervezet számára kevésbé felismerhető, nehezebb emészteni. Harmadszor, a házi tej mindig tartalmaz kis mennyiségben olyan baktériumokat, amik kellenek a tej megemésztéséhez, ezért is savanyodik meg gyorsan a házi tej. A bolti tejből ezeket kiölik, úgyhogy csak megbüdösödni tud, de nem megaludni. Szerintem ne igyál bolti tejet.
2/3 anonim válasza:
Ne ilyedj meg, nagyon sok ember szervezete reagál így a bolti tejre. Ezért én is csak olyankor veszek, ha kifejezetten arra szükségem van.
3/3 anonim válasza:
"A bolti tejből ezeket kiölik, úgyhogy csak megbüdösödni tud, de nem megaludni"
A pastőrözés a káros baktériumok elpusztítására szolgál!És azt világosan leírták ne próbálják a homogénezett tejet megalvasztani mert nem lehet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!